Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Biokat’s Classic fresh – 18 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Lente geur

16.27

Biologisch afbreekbaar

Nee

Materiaal vulling

Klei

Verpakkingsinhoud

18 Liter Biokat's kattenbakvulling fresh in een papieren zak

Geur toegevoegd

Lentegeur

Klontvormend

Klontvormend

EAN

4002064613796

Geschikt voor kittens

Ja

Gewicht

20000 g

Inhoud

18 l

Product gewicht

17.82 kg

Productgewicht in consumenteneenheid CE

17.82 kg

Verpakking breedte

350 mm

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

550 mm

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakvulling Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Serie

Biokat's Classic Fresh

Merk

Biokat's

Inhoud in liters

11 tot en met 20 liter

Laatste prijs update: december 4, 2023 11:34 pm Meer informatie
SKU: 9200000127071526 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei

Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Het grit heeft een heerlijke lentegeur.

Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek.

AromaProtect Formula

De Classic Fresh korrels hebben een frisse lentegeur; verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus zorgen ervoor dat dit kattengrit heerlijk ruikt. De lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Met deze formule worden onaangename geurtjes ingesloten en komt juist de geurige lentegeur vrij.

3 soorten korrels

Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic Fresh grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels.

Duurzame productie

Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert.

Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

Biokat’s Classic fresh – 18 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Lente geur
Biokat’s Classic fresh – 18 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Lente geur
Mangroove.nl
Logo