Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

88.50

Materiaal

Polystyreen

Gewicht

6.5 g

Inhoud

5000 ml

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Bemesting geschikt voor

Bloemen en struiken

Enkelvoudige bemesting

Nee

Percentage Ammoniumnitraat NH4NO3

0 %

Percentage Calciumammoniumnitraat KAS

0 %

Percentage Calciumnitraat CaNO32

0 %

Percentage Kaliumnitraat KNO3

0 %

Percentage Magnesiumnitraathexalhydraat MgNO32

0 %

Percentage Natriumnitraat NaNO3

0 %

Product gewicht

5500 g

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

0 cm

Verpakking hoogte

0 cm

Verpakking lengte

0 cm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

EAN

8718531672741

Categorieën

Tuin Bemesting Grond, Bemesting & Bestrijding Grond & Bemesting

Merk

Bio Nova

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 7, 2023 11:10 am Meer informatie
SKU: 9200000093093740 Categorie:
Uw recensie toevoegen

BN-Zym is een natuurlijke biokatalysator (procesversneller), medium bouwer en middelgrote verbeteraar basis van specifieke enzymen. Enzymen bevorderen het watervasthoudende vermogen van elk medium en vermindert de bodem-spanning van water, die een snellere en betere penetratie van water mogelijk maakt in het medium. Terwijl BN-Zym doordringt in het medium, brengt het ook meer zuurstof! Enzymen zijn gespecialiseerde eiwitmoleculen en werken als katalysatoren bij verschillende biochemische processen.

Een paar van de meest opvallende kenmerken van enzymen is de specifieke manier waarop ze werken, en in het bijzonder hun snelheid. De omzetting van suiker in alcohol door middel van chemicaliën duurt meestal enkele weken of zelfs maanden, terwijl door middel van enzymen dit slechts enkele seconden duurt! Enzymen werken altijd, zonder afvalstoffen of bij-producten. BN-Zym veroorzaakt een verhoogde bacterieactiviteit, die de voedingsstoffen en mineralen in de bodem omzet in materiaal dat direct door het gewas kan worden opgenomen. BN-Zym katalyseert de afvalstoffen en levert ze terug aan het gewas in de vorm van absorbeerbare voedingsstoffen. Het resultaat is een betere balans en minder gevoeligheid voor alle ziekten! Bovendien blijft het medium schoon en vrij van allerlei overtollige componenten. Dit is belangrijk voor elke teelt, maar vooral voor degenen die in grond en kokos worden hergebruikt.

Dosering

Medium grond / kokos: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing, 3 ml. per 10 liter. Medium steenwol: gewoon toevoegen aan de meststofoplossing, 3 ml. per 10 liter. In systemen die geen gebruik maken van substraten zoals NFT dient het volgende gedaan te worden: toevoegen van meststofoplossing, 5 ml. per 10 liter.

Bio Nova BN-Zym 5 liter
Bio Nova BN-Zym 5 liter
Mangroove.nl
Logo