BigBen radio/CD speler met K3 CD46K3

Een draagbare radio/CD speler in jouw stijl!
Deze toffe blauwe draagbare radio/CD speler met afbeelding van K3 zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van je favoriete muziek. Bovendien staat hij door z’n opvallende blauwe kleurtje ook nog eens super mooi in iedere kinderkamer.
Luister jouw favoriete muziek wanneer je wilt
Naast goede looks, heeft deze blauwe draagbaar radio/CD speler ook een hoop mooie functies waardoor je optimaal van jouw favoriete hits kunt genieten. Want je kunt met dit exemplaar al je favoriete CD’s afspelen, maar ook de nummers die op je MP3-speler of smartphone staan. De radio/CD speler heeft namelijk een AUX-ingang, waardoor je met een AUX-kabel (niet bijgeleverd) heel veel meer mogelijkheden krijgt. Je kunt zelf kiezen in welke volgorde je de nummers wilt afspelen en je kunt je favorieten oneindig luisteren door de repeatfunctie te gebruiken.
Krachtige radiofunctie
Maar er is meer! Want deze radio/CD speler is niet alleen geschikt voor CD’s of muziek via de AUX-ingang, maar ook om radio mee te luisteren. Je kunt kiezen tussen alle zenders op een een FM frequentie. Dus zoek je favoriete radiozender met de handige knoppen en geniet van het geluid van de goede boxen.
Draagbaar, dus ook voor onderweg!
Wil je de radio/CD speler meenemen op vakantie, naar vrienden of gewoon lekker in de tuin luisteren? Dit exemplaar is lekker licht en werkt met een stekker of op batterijen! Zo kun je je muziek dus overal mee naartoe nemen. Geniet van muziek op deze mooie blauwe draagbare radio/CD speler met een afbeelding van K3.

 

Prijs: 49.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!