Beko koelvriescombinatie RCSA240M30W

Beko RCSA240M30W: koelen en vriezen zoals het moet
Een goed werkende koelvriescombinatie mag in een modern huishouden niet ontbreken. De stijlvol vormgegeven, energiezuinige en betaalbare Beko RCSA240M30W is een perfecte aanwinst wanneer je altijd op praktische wijze wilt kunnen beschikken over een modern apparaat dat al je levensmiddelen goed gekoeld, ingevroren, vers en op smaak houdt. Deze hoogwaardige combi van een topleverancier zorgt voor jarenlang probleemloos gebruikersgemak.
Slimme techniek en handige extra's
Beko is een fabrikant die op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur een naam hoog te houden heeft. Met de vrijstaande Beko RCSA240M30W kies je dan ook voor uitermate functionele koelvriescombinatie. De koelruimte van 142 liter en de vriesruimte van 87 liter zorgen samen voor een aantrekkelijke totaalinhoud. De handige indeling met 3 vrieslades, een speciale groentelade, in hoogte verplaatsbare glazen platen, extra opbergruimte aan de binnenzijde van de deur en de functionele binnenverlichting maken van dit model een onmisbaar onderdeel van je keukenapparatuur. Naast het praktische gebruikersgemak kun je bij deze koel/vries combinatie ook nog eens rekenen op een fluisterstille werking en een laag energiegebruik. Wel zo comfortabel en voordelig. Bij een normaal gemiddeld gebruik, kost dit apparaat je zo'n 46 euro per jaar aan stroomkosten. Zo haal je een stuk praktische techniek in huis waaraan je op alle fronten jarenlang maximaal plezier kunt beleven. Met de Beko RCSA240M30W beschik je over een apparaat met aantrekkelijke specificaties zoals:
een stijlvol modern design
142 liter koelruimte
87 liter vriesruimte
in hoogte verplaatsbare glazen legplaten
een speciale groentelade
3 ruime vrieslades
handige extra opbergruimte in de deur >/li>
een in draairichting verstelbare deur
functionele binnenverlichting
een stille werking van 40 dB
een vriescapaciteit van 3.5 kg/24u
Energie-efficiëntieklasse A++
De innovatieve techniek, de duurzame constructie en de praktische inrichting zorgen ervoor dat je je wat koelen en vriezen betreft geen zorgen hoeft te maken. Al met al kies je met de Beko RCSA240M30W voor een zeer betrouwbare, scherp geprijsde koelvriescombinatie waarop je altijd kunt rekenen.

 

Prijs: 349.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!