Beko koelvriescombinatie (inbouw) CBI7771

De Beko CBI7771: een ruime en multifunctionele koelvriescombinatie
De Beko CBI7771 is een ruime inbouw koelvriescombinatie. Dankzij het Active Seal Guard-systeem krijgen bacteriën geen kans in de deursluiting. Handig is dat de diepvriesvakken van dit toestel zich onderaan bevinden.
No Frost maakt ijs schrapen overbodig
De diepvries heeft een inhoud van 49 liter. Dit is goed voor heel wat grote verpakkingen. Je kunt op 24 uur 2,5 kilogram invriezen. De inhoud is verdeeld over drie vakken. Valt de stroom toevallig uit, dan blijven de voedingswaren 13 uur bevroren en kun je ze opnieuw invriezen. Het vriesvak is bovendien voorzien van het No Frost-systeem. Dit zorgt ervoor dat je dit vak nooit hoeft te ontdooien of ijs hoeft weg te schrapen. De continue luchtcirculatie zorgt er immers voor dat er geen ijsvorming plaatsvindt. Je koopt dit toestel met twee vriesladen die je gemakkelijk uit het toestel kunt nemen.
Draairichting van de deur is aanpasbaar
De Beko CBI7771 beschikt over het A+ label, wat neerkomt op een verbruik op jaarbasis van 274 kWh. Met een hoogte van 177 centimeter, een breedte van 54 centimeter en een diepte van 53,6 centimeter kun je dit toestel mooi in een kolomkast in je keuken integreren. De koelvriescombinatie is uitgerust met een sleepdeur. De draairichting van de deur kun je aanpassen al naargelang de concrete situatie in je keuken.
Active Seal Guard: deursluiting blijft vrij van bacteriën
Beko heeft voor het koelvak drie legplateaus voorzien. De volledige inhoud van de koelkast is helder verlicht en overzichtelijk. Ook een flessenrek en een eierrekje is bij de aankoop voorzien. De deur sluit je zeer goed af met het Active Seal Guard-systeem. Hiermee blijft ook de deursluiting zelf steeds hygiënisch en krijgen bacteriën geen kans om zich in deze deursluiting te nestelen. Kortom, ben je op zoek naar een ruime koelkast voor het hele gezin met een handig vriesvak onderaan? Dan is de Beko CBI7771 een uitstekende keuze!

 

Prijs: 579.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!