Beko fornuis FSM52310DXNL

Slechts 50 centimeter breed
Moet je woekeren met de ruimte in je keuken? Dan is dit Beko fornuis FSM52310DXNL een uitkomst. Het is maar 50 centimeter breed en toch een volwaardig 4-pits gasfornuis met een oven met veel functies.
Lekker en gemakkelijk zo'n zelfreinigende oven
Hoewel dit Beko fornuis FSM52310DXNL weinig ruimte inneemt, kun je er heel veel mee doen. De oven heeft een inhoud van 55 liter en vijf inschuifhoogtes voor de meegeleverde braadslede en het draadrooster. Bovendien zijn er maar liefst zeven verschillende verwarmingssystemen te kiezen. Met hetelucht, boven- of onderwarmte en verschillende grillfuncties kun je altijd precies de goede bereiding van je ovenschotel uitvoeren. De maximum temperatuur van de oven is 250 °C. Een gegrillde kip of een verse appeltaart – je Beko fornuis FSM52310DXNL zorgt dat het perfect wordt. Dankzij de gelijkmatige wamteverdeling kun je de gerechten zelfs tegelijk bereiden. Je hoeft niet bang te zijn voor het schoonmaken want ook dat kan je fornuis zonder problemen. De glazen ovendeur is geheel te verwijderen als je hem een keer heel goed wilt reinigen. Maar met de stoomreinigingsfunctie is je oven al snel schoon terwijl jij een kopje koffie drinkt na het eten. Het Beko fornuis FSM52310DXNL maakt het huishouden echt gemakkelijk.
Goed gasfornuis met moderne uitstraling
Naast de ruime mogelijkheden van de oven heeft je fornuis ook vier goede gaspitten om op te koken. De zwarte pandragers zijn geëmailleerd en dus prima schoon te houden. Met een elektronische geïntegreerde vonkontsteking heb je geen aansteker meer nodig om te gaan koken. Je bedient je Beko fornuis FSM52310DXNL met handige draaiknoppen. Na het koken kun je de glazen afdekplaat sluiten om ruimte te creëren voor het wegzetten van servies of boodschappen.Het Beko fornuis FSM52310DXNL heeft energielabel A. Met zijn roestvrijstalen uiterlijk geeft dit fornuis je keuken een eigentijdse look. Wil je een goed fornuis met uitgebreide functionaliteit dat maar 50 centimeter breed is en lage verbruikskosten heeft? Dan is er geen twijfel over dat het Beko fornuis FSM52310DXNL de ideale keuze is.

 

Prijs: 347.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!