Beko condensdroger DCU720030BX

Beko condensdroger DCU720030BX, kleding drogen op maat
In tegenstelling tot een standaard droger, is de Beko condensdroger DCU720030BX ontworpen om enkel datgene te doen dat jij vraagt. Hiervoor is gebruik gemaakt van de OptiSense technologie. Wanneer je de trommeldroger gebruikt, kies je zelf hoe droog je kleren moeten zijn. Wil je ze kastdroog, extra droog of klaar om te strijken, er zijn meerdere opties mogelijk. Vervolgens zorgen 3 sensoren ervoor dat de droger stopt op het ogenblik dat dit niveau bereikt is. Zowel wanneer je de kleding liefst nog een beetje vochtig hebt als wanneer ze echt kurkdroog moeten zijn.
Minder risico voor je kleren met de Beko condensdroger DCU720030BX
Je bent het vast al eens tegengekomen. Je steekt je favoriete shirt in de droger en het komt er helemaal gehavend uit. Of de vorm van je lievelingstrui is nergens meer te bespeuren na een rondje in de droger. Bij de Beko condensdroger DCU720030BX is dat risico er niet. De AquaWave technologie zorgt er, met behulp van een set peddels, voor dat je wasgoed zacht beweegt in de machine. Het speciaal ontworpen trommelpatroon creëert namelijk een golfvormige beweging die veel veiliger en beter is voor je kleding. Wanneer je dus snel een trui nodig hebt, kan die zonder zorgen in de droger gestoken worden.
Geen aansluiting naar buitenaf nodig bij de Beko condensdroger DCU720030BX
Een van de grote voordelen van een condensdroger is dat er geen afvoer naar buiten meer nodig is. Wie in een sterk geïsoleerde of passieve woning woont, weet dat dit geen optie is en een gewone droger dus niet te installeren valt. Bij de condensdroger wordt het vocht dat uit de kleding wordt onttrokken opgevangen in een bakje. Dit bakje dien je regelmatig leeg te gieten gezien het anders overloopt. Dankzij dit systeem kan je de condensdroger overal in huis zetten. Wil je hem in de badkamer, in de berging of in de garage, dat kies je helemaal zelf. De Beko condensdroger DCU720030BX heeft een capaciteit van 7 kilo wat ruim voldoende is voor een gemiddeld gezin. Plaats hem in de buurt van je wasmachine en het huishouden wordt alweer een pak lichter.

 

Prijs: 299.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!