Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX

Vers eten met de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX
Naast eindeloze ruimte voor jouw maaltijden, biedt deze Amerikaanse koelkast over de nieuwste vershoudsystemen. Nog mooier is dat je per zone je eigen temperatuur kan instellen. Daarbij is hij zuinig (A+) en heeft hij een vriezer met ijsmaker.
Net zo groot als een kledingkast, maar dan voor je eten
Als je hem open doet lijkt het net een kledingkast, maar het is een Amerikaanse koelvriescombinatie. De koeling heeft een inhoud van 376 liter en de vriezer heeft een inhoud van 165 liter. Met zijn grote inhoud is deze koelvriescombinatie ook uitstekend geschikt voor gezinnen. Met zijn bescheiden geluidsniveau van 43 dB kan je hem prima in een open keuken plaatsen. Omdat de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX flink groot is, heeft hij transportwieltjes aan de onderkant. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem moet verplaatsen. De koelkast wordt verlicht met LED verlichting en beschikt over een temperatuuralarm. Als de temperatuur niet klopt, weet je dat meteen.
Lange versheid met EverFresh, MultiZone en ActiveFresh Blue Light
Liefhebbers van vers eten zitten met de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX helemaal goed. EverFresh zorgt ervoor dat groenten en fruit tot wel één maand goed kunnen blijven. ActiveFresh Blue Light zorgt er daarnaast voor dat het fotosynthese proces van de groenten en fruit langer blijft duren. Ze blijven daardoor veel langer goed. Met de MultiZone compartimenten van Beko wordt het nog mooier. MultiZone geeft je de mogelijkheid om per compartiment jouw eigen koel – of vriestemperatuur te kiezen. Zo kan je elke maaltijd bewaren zoals jij dat wil.
Inruimen
Open de deuren van de Beko GN1416221ZX en het LED licht schijnt op een dubbelgroot interieur. Je hebt de volgende mogelijkheden om voedingswaren op te bergen:
6 legplateaus
3 transparante vershoudlades
2 grote deurvakken (geschikt voor grotere flessen)
2 kleinere deurvakken
2 deurvakken met eierenrekje.
Door de ProSmart Inverter Compressor blijft de temperatuur in de koelkast constant, ook als je de deur vaak opent.
Vriezer
De No Frost vriezer van de Beko heeft 6 transparante opberglades en een ijsmaker. Je hebt altijd genoeg ijs tijdens feestjes en etentjes.
Daarom is de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX een goed idee
Deze koelvriescombinatie is een luxe oplossing voor je maaltijden én jezelf. Zowel de koeling als vriezer zijn voorzien van alle gemak, zoals temperatuur per zone, vershoudsystemen, snelvriezen en No Frost.

 

Prijs: 1199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!