Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Back Zoo Nature Cranberries 50 gram

Analytische bestandsdelen

Veenbessen, Suiker, Zonnebloem olie.

Voedingswaarde

Aanvullend diervoeder

Type dier

Vogel

Type vogel

Alle

EAN

8784251814044

Categorieën

Dieren Binnenvogels Snacks

Merk

Back zoo nature

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 1, 2023 8:15 pm Meer informatie
SKU: 9300000083421018 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een belangrijk onderdeel van het dieet voor vogels en knaagdieren is, naast zaden, de aanvulling van fruit, noten, groenten, bloemen en insecten. Veel zadenmengelingen zijn niet voorzien van deze belangrijke voedingselementen. Deze unieke lijn van Back Zoo Nature is een mooie aanvulling op de voeding van jouw parkiet, papegaai of knaagdier. Welke zowel als aanvulling en verrijking van het dieet gegeven kunnen worden, of als snack, beloning of afwisseling.

In de natuur dienen dieren echt op zoek te gaan naar hun voedsel. Vogels en knaagdieren zijn er uren per dag mee bezig en moeten echt hun best ervoor doen. Zorg dat je jouw vogel of knaagdier ook stimuleert in het natuurlijke foerageer gedrag. Biedt het eten niet altijd in een kant-en-klaar bakje aan, maar verstop het, of laat ze er voor werken of puzzelen. Zorg dus voor uitdaging en afwisseling, dit kan bijvoorbeeld ook door middel van foerageerspeelgoed. Vooral dingen om te slopen en knagen om ergens bij te kunnen zijn vaak in trek bij vogels en knaagdieren.

Deze Cranberries van Back Zoo Nature zijn van hoge kwaliteit, speciaal voor vogels en knaagdieren. De Back Zoo Nature Cranberries zijn op verschillende manieren te gebruiken, om door het voer heen te mengen voor een completer dieet, of als snack of beloning. Heeft jouw parkiet, papegaai of knaagdier de Cranberries van Back Zoo Nature al eens geprobeerd?

Inhoud: 50 gram

Ingrediënten: Veenbessen, Suiker, Zonnebloem olie.

Back Zoo Nature Cranberries 50 gram
Back Zoo Nature Cranberries 50 gram
Mangroove.nl
Logo