Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Traphekjes

Goede en stabiele traphekken voorkomen onnodige ongelukken

Je kind ontwikkeld zich zeer snel, kruipt al en zal ook al spoedig beginnen te lopen. Om te voorkomen dat er iets kan gebeuren rondom of op de trap is het daarom essentieel om traphekken te gaan installeren. Zowel boven als onderaan de trap is het verstandig een traphekje te plaatsen om te voorkomen dat je kleine telg de trap op of af kan lopen in zijn of haar eentje.

Kies het hekje voor jouw trap


Een ongeluk is zo gebeurd en je kunt je wel voorstellen wat er kan gebeuren als zo’n klein nog fragiel wurmpje van de trap valt. Het is dan belangrijk goed op te meten welke afmeting jouw hekjes moeten zijn en je moet goed kijken welk traphekje het beste past bij jouw soort trap. Een smalle trap heeft logischerwijze een wat kleiner hekje nodig dan een brede trap. Ook zonder boren kun je een traphekje plaatsen met klemmen. Een klemhekje, maar toch is het hekje vastboren toch de meest veilige en stabiele manier. Deze constructie heet een schroefhekje.

Laat je informeren over traphekjes door je medemens


Wanneer je je zoektocht begint naar een goed hekje om jouw koter de nodige veiligheid te bieden, is het van belang te kijken of het hekje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Dit wordt getest met een aantal tests. Het is vooral van belang goed onderzoek te doen naar de hekjes. Er zijn veel jonge ouders die net als jij ooit een traphekje moesten kopen. Zij hebben reviews achtergelaten om jou als nieuwe gebruiker voort te helpen bij de keuze voor het juiste traphekje.

Mangroove.nl
Logo