Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Fopspenen

Fopspenen

Een fopspeen is ontwikkeld om je kind tussen het voeden door tevreden te houden. De zuigbehoefte van je kleintje wordt zo vervuld. Aangezien een baby maar een beperkte portie voeding binnen mag krijgen, kan je kindje buiten het voeden om toch de behoefte hebben om te zuigen. Dan biedt een fopspeen je de oplossing. Ook voor baby’s die nog borstvoeding krijgen, zijn fopspenen nuttig tussen het voeden door.

Naast het stillen van de zuigbehoefte geeft een fopspeen ook een bepaalde rust en veiligheid. Wanneer je kleine vermoeid raakt of gaat slapen wordt de zuigbehoefte groter. Geef je kindje een fopspeen op deze momenten en het zorgt dat je baby lekker ontspant en fijn inslaapt. Er zijn veel kinderen die niet zonder kunnen en nog best lang met een fopspeen rond blijven lopen. Volgens tandartsen kan dat niet zoveel kwaad. Aangezien je koter nog klein is, zullen eventuele beschadigingen aan het gebit zich relatief snel herstellen.

De fopspenen zijn in verschillende maten en materialen te verkrijgen. De juiste fopspeen voor jouw zoontje of dochtertje zal dus echt wel te vinden zijn! De fopspenen moeten aan zeer strenge eisen voldoen en dus zullen de spenen die je koopt veilig voor je dreumes zijn. Doordat fopspenen klein zijn kun je ze snel kwijtraken. Daar hebben de producenten dan weer een oplossing voor in de wereld gebracht: een speenkoord. Een koordje waarmee je de fopspeen eenvoudig aan bijvoorbeeld je luiertas kan maken zodat je hem minder snel zult verliezen.

Mangroove.nl
Logo