Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Slabbetjes

Slabbetjes, je kunt er nooit genoeg van hebben. Elke keer als je kleine dreumes wat eet, weet je het al weer. Alles komt onder te zitten, want ja etiquette, dat woord kent je kleine spruit nog niet. Om jullie als ouders hier enigszins bij te helpen zijn er slabbetjes gecreëerd. Met het oog op jouw waarschijnlijke slimme kleine spruit zijn slabbetjes zo gemaakt dat ze ze zelf niet uit kunnen trekken. Ze zijn gemaakt zonder sluiting die je gewoon over het hoofd aan kunt trekken en ook met drukknoopsluiting en klittenband aan de achterkant, zodat het kindje het zelf niet los kan krijgen.

Met hetzelfde gemak, gebruik je de slabbetjes langer

Er is een groot aanbod aan slabbetjes die in alle maten en designs verkrijgbaar zijn. De stoffen zijn zorgvuldig uitgezocht, zodat de slabbetjes lang meegaan en na elke wasbeurt nog in goede staat zijn. De slabbetjes zijn te verkrijgen voor baby’s en peuters. Ze zijn te koop met veel leuke teksten, met lange mouwen en er bestaat ook een slabbetje met opvangbak of zak. Nu zijn er ook slabbetjes van kunststof ontwikkeld die gewoon in de vaatwasser kunnen met de rest van de vieze vaat.

Praktisch en handig

Hoe leuk de slabbetjes er ook uitzien het belangrijkste is dat ze gewoon goed functioneren en ze de kleding van je kind mooi schoon houden. Met een slabbetje kunnen ze lekker morsen en knoeien zonder dat je hem of haar steeds weer een nieuwe outfit moet aantrekken. Ga op zoek naar wat voor jouw kleintje het comfortabelste is en het beste werkt, dat scheelt je weer een paar wasmachines draaien!

Mangroove.nl
Logo