Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Drinkbekers

Baby drinkbekers voor een goede overstap naar een gewone beker

Om en nabij de 9 maanden is het tijd je kindje te leren uit een gewone drinkbeker te drinken. Het drinken uit een beker is voor de meesten net zo moeilijk als leren kruipen, lopen en zitten. Reken er maar op dat je zoontje of dochtertje vooral in het begin veel zal klungelen en daarbij morsen. Met de hulp van baby drinkbekers wordt dit vanzelf beter en krijgt je dreumes alles uiteindelijk onder de knie!

Een nieuw leerproces met behulp van baby drinkbekers


De stap van de fles naar een drinkbeker is een nieuw leerproces voor je kleine uk. Hij of zij moet namelijk een nieuw systeem van zuigen en slikken eigen maken. De beste manier je kind dit goed te leren is, is het stapje voor stapje te doen met baby drinkbekers. Je start met een tuitbeker en wanneer dat goed gaat kun je verder met een anti-knoeibeker. Wanneer je niet zit te wachten op een lekkende beker is een anti-lekbeker de juiste keuze. De juiste baby drinkbekers maken de overstap naar een gewone beker veel eenvoudiger.

Maak drinken leuk en koop een leuke beker


Wat helpt bij het leerproces is als je een baby drinkbeker koopt met de favoriete held van je kleine koter. Dit maakt drinken leuk. Doordat ze een favoriete drinkbeker krijgen, zullen ze daar sneller gebruik van maken en zoals ze zeggen oefening baart kunst. Ook is het belangrijk dat de beker praktisch is en niet schadelijk is. Kijk dus goed naar het materiaal waar de bekers van gemaakt zijn en de kwaliteit zodat je altijd het beste voor je kindje koopt.

Mangroove.nl
Logo