Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Flesspenen

Flesspenen voor een goede en snelle voeding

Om je kleintje op een goede en snelle manier voeding binnen te laten krijgen, moet je een bewuste keuze maken in het soort flesspeen dat je gaat gebruiken. Het verschil in de flesspenen zit voornamelijk in de snelheid waarmee de voeding er doorheen gaat. Als je kindje wat langzamer drinkt, kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een flesspeen met minder gaatjes en voor de snelle eter pak je een flesspeen met veel gaatjes. De flesspenen zijn gesorteerd op leeftijd, maar dit hoeft niet altijd van toepassing te zijn op jouw dreumes.

De juiste flesspeen zorgt voor een schone en goed gevulde baby

Als je een fles gekocht hebt voor je kleine spruit zul je toch een flesspeen van hetzelfde merk moeten kopen. Zo weet je zeker dat deze feilloos op de fles past en daardoor goed luchtdicht is en zorgt voor een schone baby tijdens en na het voeden. Wanneer je de juiste flesspeen gekocht hebt, zal je dit al snel aan je zoon of dochter merken. De fles zal dan binnen 20 minuten leeg zijn en het buikje goed gevuld.

Verschillende maten voor verschillende baby’s en voeding

Er zijn drie verschillende maten flesspenen, small (1), medium (2) en large (3). Het formaat duidt aan hoeveel gaatjes er in de speen zitten of de vorm ervan. Kijk goed welke flesspeen het beste aansluit bij het eetgedrag van jouw kindje. Een jonge baby heeft vaak een flesspeen met 1 gaatje en hier blijft constant melk doorstromen. Als je pap uit de fles geeft, zul je logischerwijze een flesspeen aan moeten schaffen met een groter gat.

Mangroove.nl
Logo