Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Babyflessen

Allerlei soorten babyflessen: Voor elk potje een dekseltje


Wat absoluut niet mag ontbreken in de babyuitzet zijn de babyflessen. Het is belangrijk de flessen op tijd in huis te hebben en daarom behoren babyflessen toch wel in het top 10 boodschappenlijstje voor baby uitzet spullen. Wanneer je opzoek gaat naar flesjes kom je een zeer ruim assortiment tegen. Ze bestaan in verschillende vormen, kleuren en prijsklassen. Alles om jouw kleine spruit te voeden en gemakkelijk af te kunnen wisselen tussen borst- en flesvoeding. Voor iedereen is een fles die wel aansluit bij de behoeften van de baby.

Kies voor gemak en help je zelf een handje


Doordat er een immens aanbod aan babyflessen is, zul je soms niet meer weten wat je moet kiezen. Wat te alle tijde je prioriteit moet zijn is wat het het beste voor je kind is en aansluit bij zijn of haar behoefte. Kies voor gemak, ook voor jezelf. Neem bijvoorbeeld een babyfles die simpel uit elkaar te halen is en daardoor makkelijk schoon te maken. Op deze manier zorg je voor een zo hygiënisch mogelijk babyfles voor je kleintje en voorkom je dat bacteriën zich ten goede doen aan jouw kleintje.

Een babyfles voor elk soort drinker


Je kunt bij de flessen kiezen voor verschillende snelheden waarin gedronken wordt en ook voor een dikkere substantie als pap is een speciale fles ontwikkeld. Op de babyflessen is aangegeven voor welke leeftijd de fles is gemaakt. Voor een kindje wat soms last heeft van gas krampjes is een fles gecreëerd die de inname van lucht verminderd. De meest gebruikte fles is de S-vorm babyfles. Deze fles zorgt ervoor dat de baby in een natuurlijk positie kan drinken.

Mangroove.nl
Logo