Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Billendoekjes

Babydoekjesbox voor op de commode of om mee te nemen


Je kent het wel, je hebt een babydoekje nodig, maar je krijgt de herbruikbare sluiting niet zo snel los. Dit is eenvoudig op te lossen met een babydoekjesbox. In de boxen is ruimte voor een goede voorraad aan babydoekjes en doordat de boxen vaak wat zwaarder zijn, blijven ze beter staan. Geen gedoe meer dus wanneer je een doekje nodig hebt. Gewoon een druk op de klep en voilà de babydoekjes staan tot je beschikking en zijn makkelijk stuk voor stuk te pakken.

Compacte boxen om mee te nemen


Naast een babydoekjesbox zijn er ook compactere boxen die eenvoudig mee te nemen zijn wanneer je even van huis moet of de hele dag op pad gaat. Ook deze babydoekjes boxen zijn zeer eenvoudig te gebruiken en staan je bij wanneer je de babydoekjes het hardst nodig bent. De compacte box heeft een mooi formaat en past simpel in je luiertas en vaak zelfs ook in je gewone (kleinere) handtas of rugtas.

Plastic, katoen of textiel, wat jij wilt


De babydoekjesbox is in meerdere versies te verkrijgen en verschillende merken komen met leuke en handige babydoekjes boxen. Zo ken je vast de klassieke plastic box die je met een drukdeksel simpel in gebruik neemt. Nu worden er ook katoenen of textielen babydoekjes boxen verkocht. Deze boxen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs en zijn makkelijk mee te nemen als je een dagje weg gaat. Een groot voordeel is vooral dat ze makkelijk schoon te maken zijn, omdat ze gewoon mee kunnen in de wasmachine.

Mangroove.nl
Logo