Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Azaron Muggenspray Anti Muggen 50% DEET Muggenbescherming

14.40

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Insectenbeten Insectenbescherming

Hoeveelheid DEET

50%

Geschikt voor type insect

Muggen

Substantie

Spray

Opties

Dermatologisch getest, Met Deet

Laatste prijs update: december 1, 2023 10:18 am Meer informatie
SKU: 9200000102201020 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Azaron Anti Muggen 50% DEET Spray
Mug: anti-muggen met 50% DEET, bescherming tegen muggen zoals de zikamug en malariamug

Azaron Anti-Muggen verre reis spray met 50% DEET
biedt tot
9
uur effectieve bescherming tegen muggen en teken. Beschermt gemiddeld 9 uur tegen steken van de meest voorkomende muggensoorten in Nederland en 8 uur tegen tekenbeten. Voor sommige tropische soorten kan de werkingsduur korter zijn, gemiddeld 4 uur bescherming tegen de gelekoortsmug of denguemug (welke o.a. het Zikavirus kunnen overdragen) en 8 uur tegen de malariamug.

Allergenen informatie:
Bevat geraniol. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Te gebruiken bij:
Effectieve bescherming tegen muggen en teken.

Niet te gebruiken bij:
Kinderen jonger dan 18 jaar. Contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid vermijden. Contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakten voorkomen.

USP’s

∙ Effectieve bescherming tegen muggen en teken

∙ Tot 9 uur bescherming o.a. tegen malaria & gelekoortsmug

∙ Voor verre reizen

∙ Azaron, specialist op het gebied van insectensteken

Dosering:
Voor uitwendig gebruik. Wijze van gebruik: zacht en gelijkmatig op de te beschermen huid verstuiven met een afstand van 20 – 30cm. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en dan aanbrengen op het gezicht. Contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid vermijden. Contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakten voorkomen. Niet vaker dan 1 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Reizigers in het buitenland wordt aanbevolen om rekening te houden met de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen bij mensen. De verpakking goed sluiten, niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren. Verpakking niet hergebruiken en lozing in het milieu verhinderen.

Wettelijke vermeldingen:
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. GEVAAR: licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat geraniol. Kan een allergische reactie veroorzaken. VEILIGHEIDSAANBEVELING: Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Zikamug bescherming, Mug, muggen, anti-muggen, deet, Azaron, bescherming tegen muggen, muggenspray, gelekoortsmug bescherming, denguemug bescherming, malariamug bescherming, tropische mug bescherming, muggenbeten voorkomen

Azaron Muggenspray Anti Muggen 50% DEET Muggenbescherming
Azaron Muggenspray Anti Muggen 50% DEET Muggenbescherming
Mangroove.nl
Logo