ATAG combimagnetron (inbouw) CX4511C

Twee functies in één
Een multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron in één: dat is de Atag CX4511C. Een product dat voorzien is van maximale ruimte en handige functies, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om diverse gerechten te bereiden. Kortom: een apparaat waar je nooit meer zonder wilt!
Design dat je niet hoeft te verstoppen
Ondanks de veelzijdigheid van het apparaat, vallen de maten van deze inbouw magnetron mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het apparaat teveel ruimte in beslag neemt. Het strakke design in het zilver en zwart maakt het een item dat gezien mag worden. De combimagnetron is ook voorzien van een handig display, waar elk moment van de dag de tijd vanaf gelezen kan worden.
Diverse programma's voor meer kookgemak
Naast de aanwezigheid van genoeg ruimte in de magnetron, is het apparaat voorzien van zes verschillende programma's, waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Dankzij de innovaties van Atag, beschikt de combimagnetron over een Aqua Clean programma. Dit programma helpt om al het vuil gemakkelijk los te weken, het toevoegen van een schaaltje water is de enige handeling die je hoeft te doen. Wanneer het programma klaar is, hoef je alleen nog met een doekje het vocht af te nemen. Het schoonmaken van een magnetron was nog nooit zo makkelijk!
Veilig in gebruik dankzij het kinderslot
De combi oven is uitgerust met een handige blokkeerfunctie, waardoor ongelukken verleden tijd worden. Met één druk op de knop vergrendel je het apparaat al. Als je het product weer wilt gebruiken, druk je gewoon weer op dezelfde knop. De magnetron is vervolgens weer gereed om jou te voorzien van de lekkerste gerechten!

 

Prijs: 782.20  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!