Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

AREBOS Tuindouche 60 L – Solar Douche met thermometer – Buitendouche Zonneenergie met handdouche – Tuindouche Buitendouche – Zilver / Zwart

184.90

Gewicht

12 kg

Kleur

Zwart

Product gewicht

12 kg

Product hoogte

228 cm

Verpakking breedte

45 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking lengte

119 cm

Verpakkingsinhoud

1x Zonnedouche incl. Afdekkap 1x Handleiding

EAN

4252023109512

Categorieën

Tuin Tuininrichting Buitendouches

Merk

Arebos

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Laatste prijs update: september 27, 2023 6:09 am Meer informatie
SKU: 9300000142448868 Categorie:
Uw recensie toevoegen

[FLEXIBEL GEBRUIK] De douche kan worden gebruikt in tuinen, op terrassen, in zwembaden en zelfs op camperreizen, enz. Profiteer van de mogelijkheid om af te koelen wanneer u maar wilt en blijf de hele zomer koel. De draaibare douchekop, evenals de handdouche en de voetkraan zijn verdere hoogtepunten van onze zonnedouche.

[HOOGWAARDIG MATERIAAL] Deze zowel elegante als onopvallende zonnedouche is gemaakt van een hoogwaardig PVC-materiaal, dat de warmte maximaal absorbeert. Bovendien is het slijtvast, corrosiebestendig en temperatuurbestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. Met de snelkoppeling bevestigt u in een handomdraai uw tuinslang aan de douche.

[TEMPERATUURREGELING] Gebruik de mengkraan op de solar douchebak om de watertemperatuur naar wens aan te passen. Draai hem naar links (rode richting) om warm water te krijgen en draai hem naar rechts (blauwe richting) om koud water te krijgen. De geïntegreerde thermometer toont u de huidige watertemperatuur.

[MILIEUBESCHERMING EN MILIEUBEWUSTZIJN] AREBOS zonnedouches zijn gemakkelijk voor uw portemonnee omdat het water wordt verwarmd door zonnestraling die door het lichaam wordt geabsorbeerd. Geen extra energiebronnen nodig. Profiteer van de unieke SNAP-IN TECHNOLOGIE, waarmee u het binnen enkele seconden kunt monteren. De levering omvat stalen pluggen en schroeven voor montage in de vloer of op een bodemplaat.

[GEMAKKELIJKE MONTAGE] Profiteer van de unieke SNAP-IN TECHNOLOGIE, waarmee u binnen enkele seconden kunt monteren. Bij de levering zijn stalen pluggen en schroeven inbegrepen voor montage in de vloer of op een bodemplaat.

AREBOS Solar Shower 60 L met thermometer en handdouche

Modern en aantrekkelijk design ontmoet leuke en aangename verkoeling op warme zomerdagen.

Met de geïntegreerde thermometer kunt u de temperatuur van het water aflezen voordat u gaat douchen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De zonnestralen verwarmen het water in de zonnedouche op natuurlijke wijze, zodat energie kan worden bespaard. Er is geen elektriciteit nodig – dat bespaart energie en beschermt tegelijkertijd het milieu.

In tegenstelling tot kleinere tanks kunt u met de UV-bestendige PVC-tank langer genieten van een douche bij een aangename watertemperatuur.

Met de snelkoppeling kunt u in een handomdraai een standaard tuinslang op de solar douche aansluiten en direct beginnen met douchen.

De verstelbare en draaibare douchekop kan via een kogelgewricht worden aangepast aan uw douchebehoeften.

De extra voetdouche in het onderste deel van de zonnedouche is ideaal om uw handen te wassen of uw voeten te koelen. Maar deze extra kraan is ook meer dan praktisch voor het vullen van gieters of emmers.

De watertemperatuur wordt geregeld via de hendel van de mengkraan in het midden van de zonnedouche.

Hoogtepunten zonnedouche

  • Geïntegreerde thermometer inbegrepen
  • Twee functies: draaibare regendouche en handdouche
  • Incl. flexibele handdouche met 3 straalsoorten
  • 360 graden douchekop voor de ideale invalshoek
  • Milieuvriendelijk en energiebesparend dankzij zonne-energie
  • Watertemperatuur tot 60°C
  • 60 liter UV-bestendige PVC tank
  • Aansluiting via standaard tuinslang
  • Bovendien is in het onderste gedeelte een voetdouche aangebracht
  • De grote buitendouche biedt welkome verkoeling en plezier op warme dagen

Instelbare watertemperatuur
Een eenhendel mengkraan mengt het warme water in de tank met het koude water uit de tuinslang. Hierdoor kan de watertemperatuur naar wens traploos worden ingesteld.

Slangaansluiting voor tuinslangen
De slangaansluiting maakt het gemakkelijk om een tuinslang op uw AREBOS zonnedouche aan te sluiten. Sluit de zonnedouche aan op een standaard tuinslang en niets staat het doucheplezier in de weg, net als thuis.

Grote & draaibare regendouche
De grote en 360 graden draaibare douchekop geeft u de mogelijkheid om heerlijk buiten te douchen. Het heeft een kogelgewricht en is dus gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften.

Mobiele handdouche
Onze praktische handdouche met 3 straalsoorten geeft dit model een geweldige en unieke extra functie. Bepaal zelf of u handsfree wilt douchen met een regendouche of met de douchekop in de hand. U kunt de handdouche ook gebruiken om een koude of warme douche te nemen en u te richten op afzonderlijke delen van het lichaam.

Eenvoudige bediening dankzij snap-in
Dankzij de snap-in technologie is het monteren en demonteren van de zonnedouche kinderspel. Plaats de twee delen van de zonnedouche op elkaar en draai het bovenste deel tot het vastklikt. GEDAAN!

Geïntegreerde thermometer & praktische voetdouche
Met de geïntegreerde thermometer kunt u de temperatuur van het water aflezen voordat u gaat douchen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u de optimale tijd voor uw douchebad aflezen.
Via de voetdouche kunt u onmiddellijk uw voeten afspoelen met koud water of gieters en emmers vullen.

Flexibel gebruik
De douche kan worden gebruikt in tuinen, op terrassen, in zwembaden en zelfs op camperreizen, enz. Profiteer van de mogelijkheid om af te koelen wanneer u maar wilt en blijf de hele zomer koel.

Bescherming tegen weer en wind
Dankzij de extra beschermhoes is de zomerdouche ook beschermd in koude seizoenen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over slechte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, hagel of zelfs vuil.

Vergelijking winnaar

Overtuig jezelf!

Onze zonnedouche is de vergelijkingswinnaar bij vergleich.org en zal indruk op u maken met zijn elegante design, de geïntegreerde thermometer, de tankgrootte voor meerdere douches en nog veel meer.

AREBOS Tuindouche 60 L – Solar Douche met thermometer – Buitendouche Zonneenergie met handdouche – Tuindouche Buitendouche – Zilver / Zwart
AREBOS Tuindouche 60 L – Solar Douche met thermometer – Buitendouche Zonneenergie met handdouche – Tuindouche Buitendouche – Zilver / Zwart
Mangroove.nl
Logo