Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

APTUS MICROMIX DRIP 100 GRAM

31.89

Materiaal

Polystyreen

Gewicht

0.1 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Bemesting geschikt voor

Fruit

Enkelvoudige bemesting

Ja

Percentage Ammoniumnitraat NH4NO3

0 %

Percentage Calciumammoniumnitraat KAS

0 %

Percentage Calciumnitraat CaNO32

0 %

Percentage Kaliumnitraat KNO3

0 %

Percentage Magnesiumnitraathexalhydraat MgNO32

0 %

Percentage Natriumnitraat NaNO3

0 %

Taal handleiding

Nederlands

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P260:Stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel niet inademen, P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P271:Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken, P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

EAN

2000100012833

Categorieën

Tuin Bemesting Enkelvoudige meststoffen Grond, Bemesting & Bestrijding Grond & Bemesting

Merk

Aptus

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 29, 2023 9:21 am Meer informatie
SKU: 9200000100005419 Categorie:
Uw recensie toevoegen

APTUS MICROMIX DRIP 100 GRAM

Tijdens het productieproces van groeisubstraten wordt het microleven vernietigd of gesteriliseerd zodat schadelijke elementen uitgeschakeld worden. Het nadeel hiervan is dat ook de goedaardige elementen vernietigd worden. Dat maakt het substraat vatbaarder voor epidemieën en ziekten. Het is belangrijk dat het substraat over een rijk goedaardig bodemleven beschikt om problemen te voorkomen en de groeiomstandigheden te verbeteren.

Door het toevoegen van Aptus Micromix Drip ontstaat een rijk goedaardig bodemleven dat voor optimale groeiomstandigheden in het substraat zorgt.

Werking
Door goedaardige bacteriën geproduceerde enzymen, zetten opeengehoopte voedingszouten om in kleine, opneembare stukjes. Daarnaast beschermen goedaardige micro-organismen de wortels tegen kwaadaardige micro-organismen.

Inhoud
Micromix is verkrijgbaar in twee soorten poedervormen: Soil & Drip. Beide bevatten een mix van micro-organismen en stimulanten. Deze micro-organismen zijn geselecteerd op werking en speciaal behandeld voor gebruik in de mix.

Om de houdbaarheid van de micro-organismen te garanderen zijn deze op een speciale ondergrond gefixeerd. Deze ondergrond voedt en beschermt de micro-organismen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de micro-organismen na toepassing direct werkzaam zijn.

Toepassing
Voeg 1 gram per liter toe aan het voedingsvat en meng totdat deze volledig is opgelost. Geef de verkregen oplossing aan uw planten. Herhaal na 30 dagen om een gezond bodemleven te onderhouden.

APTUS MICROMIX DRIP 100 GRAM
APTUS MICROMIX DRIP 100 GRAM
Mangroove.nl
Logo