Apple MacBook Pro Touch Bar 15 Silver/2.6GHZ/512GB-NLD

Zoveel power. Zoveel mogelijkheden
De prestaties van de nieuwe MacBook Pro zijn ongekend en je neemt ’m nog makkelijker mee. Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met extreem krachtige processors, nog sneller geheugen, geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer.
Krachtiger tot in de kern
Met nieuwe Intel Core-processors van de achtste generatie bereikt de MacBook Pro ongekende hoogten in rekenkracht. Het 15inch model heeft nu een 6core Intel Core i7-processor. Die is tot 70 procent sneller dan de vorige generatie, met Turbo Boost-snelheden tot 4,3 GHz.
Wacht minder. Doe meer
Als je met grote bestanden werkt en betere prestaties wilt, of meerdere professionele apps of virtuele machines gebruikt, kun je de 15inch MacBook Pro nu laten configureren met tot 32 GB aan extreem snel 2400MHz DDR4-geheugen.
Je ogen weten niet wat ze zien
De 15inch MacBook Pro heeft een afzonderlijke Radeon Pro grafische processor, die indrukwekkende prestaties neerzet en daarbij opvallend zuinig is. En nu heeft elke afzonderlijke GPU standaard 4 GB GDDR5-geheugen, zodat bijvoorbeeld het realtime renderen van 3Dtitels in Final Cut Pro X verrassend soepel gaat.
Graphics van desktopklasse. Zonder de desktop
Blackmagic Design heeft een externe grafische processor (eGPU) ontworpen die ideaal is voor MacBook Pro.14 Dat levert grafische prestaties op van desktopklasse, met de draagbaarheid van een notebook. De krachtige maar stille Blackmagic eGPU heeft een aluminium all-in-one-behuizing. Hij laadt je MacBook Pro op met Thunderbolt 3. En is voorzien van ingebouwde I/O-aansluitingen om tegelijkertijd een Thunderbolt 3-display en VRaccessoires aan te sturen. Met de Blackmagic eGPU en MacBook Pro kun je sneller werken met professionele apps, VRcontent creëren en supersoepel gamen. Waar je maar wilt.
Een stap vooruit in beveiliging
Nieuw: de Apple T2chip. Een speciaal door Apple ontworpen Mac-siliciumchip van de tweede generatie, om MacBook Pro nog veiliger te maken. De Apple T2chip, in de 13inch en 15inch modellen met Touch Bar, heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. In de chip zijn diverse controllers geïntegreerd, zoals de systeembeheercontroller, audiocontroller en SSD-controller. Dankzij de Apple T2chip klinkt je MacBook Pro nu nog vertrouwder: ‘Hé Siri’ staat voortaan altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.
Alles bij de hand. Wel zo slim
In plaats van de functietoetsen vind je bovenaan je toetsenbord nu de veelzijdige Touch Bar, die ongekende mogelijkheden biedt. Hij past zich automatisch aan je werkzaamheden aan en laat je dan relevante tools zien, waarmee je al bekend bent. Zoals regelaars voor volume en helderheid. Maar ook interactieve manieren om door content te bladeren, typfuncties als emoji en tekstvoorspelling, en nog veel meer.
Precies wat je nodig hebt. En waar je het wil hebben
Veel ingebouwde apps op je MacBook Pro hebben regelaars die je met de Touch Bar kunt bedienen. Zo wordt een mail sturen of een document opmaken nog veel gemakkelijker. De Touch Bar geeft je altijd direct toegang tot de functies die passen bij de app waarin je werkt. Ook apps van andere ontwikkelaars kunnen profiteren van de Touch Bar.
Geavanceerde beveiliging. Je vinger is je wachtwoord
Ontgrendel je Mac razendsnel. Krijg direct toegang tot systeeminstellingen en vergrendelde notities. En schakel soepel tussen gebruikers, allemaal met één vinger.

 

Prijs: 3086.55  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!