Apple MacBook Pro 13" TouchBar(2019) 2.4GHz i5 256 GB (Space Gr)

MacBook Pro 13″ Touch Bar
Meer power. Meer prestaties. Meer pro.
4core Intel-processors.
Schitterend Retina-display met True Tone-technologie.
Met Touch Bar en Touch ID komt er nog meer uit je vingers
Zoveel power. Zoveel mogelijkheden.De prestaties van de nieuwe MacBook Pro zijn ongekend en je neemt ’m nog makkelijker mee. Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met extreem krachtige processors, nog sneller geheugen, geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer.
De 13inch MacBook Pro kan dankzij de nieuwe quadcoreprocessor van de achtste generatie zelfs de zwaarste taken aan. Code compileren, 3Dmodellen renderen, special effects toevoegen, meerdere lagen aanbrengen in je tracks of video coderen: je krijgt al je werk moeiteloos gedaan. En sneller dan ooit.
Om grafische taken te boosten, is het 13inch model voorzien van krachtige geïntegreerde graphics met 128 MB ingebed DRAM-geheugen. Dat is twee keer zoveel als de vorige generatie. Zo heb je meer tijd voor het allerbelangrijkste: geweldig werk maken.
Touch Bar
Alles bij de hand. Wel zo slim.In plaats van de functietoetsen vind je nu op elke MacBook Pro boven aan je toetsenbord de veelzijdige Touch Bar, die ongekende mogelijkheden biedt. Hij past zich automatisch aan je werkzaamheden aan en laat je dan relevante tools zien, die je intuïtief bedient. Zoals regelaars voor volume en helderheid. Maar ook interactieve manieren om door content te bladeren, typfuncties als emoji en nog veel meer.
Tik. Hou vast. Veeg. Schuif.De Touch Bar bedien je met bekende gebaren. Tik om de Control Strip uit te breiden, veeg om helderheid en volume aan te passen of schuif om terug te spoelen in een film.
Precies wat je nodig hebt. En waar je het wil hebben.Veel ingebouwde apps op je MacBook Pro hebben regelaars die je met de Touch Bar kunt bedienen. Zo wordt een mail sturen of een document opmaken nog veel gemakkelijker. De Touch Bar geeft je altijd direct toegang tot de functies die passen bij de app waarin je werkt. Ook apps van andere ontwikkelaars kunnen profiteren van de Touch Bar.
Je meest gebruikte apps. Zoals jij ze wil gebruiken.Je kunt shortcuts aanmaken op je Control Strip en in apps als Mail, Pages, Safari en Final Cut Pro X. Zo werk je nog sneller en productiever.
Touch ID
Geavanceerde beveiliging. Je vinger is je wachtwoord.Met Touch ID ontgrendel je je MacBook Pro razendsnel. Daarnaast heb je direct toegang tot systeeminstellingen en vergrendelde notities en kun je zelfs schakelen tussen gebruikers, allemaal met één vinger.
Apple T2 Security-chip. Een stap vooruit in beveiliging
Elke MacBook Pro is voorzien van de Apple T2 Security-chip, onze Mac-siliciumchip van de tweede generatie waarmee alles wat je doet nog beter beveiligd is. Deze chip heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. In de chip zijn diverse controllers geïntegreerd, zoals de systeembeheercontroller, audiocontroller en SSD-controller. En dankzij de T2 Security-chip klinkt je MacBook Pro nog vertrouwder: ‘Hé Siri’ staat nu altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.
SSD-opslag. Werkt sneller. Jij dus ook
Met sequentiële leessnelheden tot 3,2 GB/s is de SSD van MacBook Pro razendsnel. Deze 13inch MacBook Pro is er met een SSD van 256GB. Meer dan genoeg ruimte om zelfs je zwaarste bestanden mee te nemen, zoals grote fotobibliotheken of videoprojecten. Opstarten, meerdere apps openen of enorme bestanden importeren: het gebeurt allemaal in een flits. Bovendien is alles direct automatisch versleuteld, dankzij de Apple T2 Security-chip.
Thunderbolt 3. De meest krachtige en veelzijdige poort ooit
Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een ultrahoge bandbreedte combineert met de enorme veelzijdigheid van USBC. De poort kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht, opladen en video-uitvoer, en

 

Prijs: 1779.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!