Apple iPhone X 64GB Spacegrijs

Eén en al scherm
Met iPhone X is het device het display. Het nieuwe 5,8inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog. Apple wilde een ononderbroken oppervlak creëren om te zorgen dat er niets tussen jou en je iPhone komt. Daarom hebben is de thuisknop vervangen door nieuwe manieren van navigeren die toch vertrouwd aanvoelen. Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken.
Het sterkste glas in een smartphone ooit
De voor- en achterkant zijn geheel van glas. Het is het sterkste glas dat Apple ooit hebben gemaakt, met een verstevigingslaag die maar liefst 50 procent dieper gaat. En dankzij de vetafstotende coating veeg je vlekken en vingerafdrukken moeiteloos weg.
Nieuw: Super Retina
Het OLED-paneel in het Super Retina HDdisplay. Het resultaat is een HDRdisplay met een contrastverhouding van 1.000.000:1, een hoge resolutie en helderheid, brede kleurweergave en de meest accurate kleuren die er zijn.
Face ID
Met Face ID ontgrendel je iPhone X alleen als je ernaar kijkt. Je kan ’m dus niet voor de gek houden met foto’s of maskers. De scan van je gezicht wordt versleuteld en beschermd door de Secure Enclave. En verificatie vindt direct op het device plaats, dus niet in de cloud. Eens herkend, altijd herkend. De A11 Bionic-chip bevat een zelflerend systeem, waardoor hij veranderingen in je gezicht herkent. Zet dus gerust een bril op. Draag een hoed. Of laat een baard groeien. Voor extra veiligheid weet Face ID waar je je aandacht op richt. Dit betekent dat je iPhone X alleen wordt ontgrendeld als je er met open ogen naar kijkt. Daarnaast kan je met Face ID meldingen en berichten weergeven, het scherm verlicht houden als je aan het lezen bent, en het geluid van een wekker of beltoon gelijk zachter zetten als je naar je telefoon kijkt.
Animoji
Geef maar toe, je hebt altijd al een eenhoorn willen zijn. In samenwerking met de A11 Bionic-chip registreert en analyseert de TrueDepth-camera meer dan 50 verschillende spierbewegingen, waarna jouw gezichtsuitdrukkingen kunnen worden nagebootst met 12 verschillende Animoji.
Twee 12 MP camera’s
De iPhone X heeft sneller reagerende camera’s met optische beeld¬stabilisatie gecombineerd met het zelflerende systeem van de A11 Bionic-chip. Het resultaat is een fotografiesysteem dat meer ziet, begrijpt en doet.
Portretmodus en –belichting
Maak selfies met een scherptediepte-effect waarin je gezicht scherp in beeld komt tegen een mooi onscherpe achtergrond. Dankzij de TrueDepth-camera en de A11 Bionic-chip hoef je maar met je vinger te tikken om een foto met dit effect te nemen. Portretbelichting is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de kunst en kunde van portretfotografie. Met complexe algoritmen wordt geanalyseerd hoe licht op je gezicht valt. Daarna worden die gegevens gebruikt voor het creëren van indrukwekkende belichtingseffecten.
HDR. Nu in première op iPhone
iPhone X is een volwaardig High Dynamic Range-display (HDR). Je kan films en tv-series kijken in Dolby Vision en HDR10. Je HDRfoto’s zien er nu nóg adembenemender uit. En je kan ook titels in HDR kijken via bijvoorbeeld iTunes en Netflix.
Draadloos opladen voor een draad¬loze wereld
De iPhone X is dus ook vrij van oplaadkabels en koptelefoonsnoeren. Dit werkt overal, want de iPhone X werkt met draadloze Qiopladers die je vaak in hotels, cafés, luchthavens en auto’s vindt. Daarnaast hebben Belkin en mophie twee nieuwe draadloze opladers ontwikkeld, speciaal voor iPhone X. Ook biedt Apple zelf de elegante, superdunne nieuwe AirPower-mat aan waarop je meerdere devices draadloos kunt opladen.

 

Prijs: 1029.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!