Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Apple iPhone los kopen

Apple iPhone los kopen

Het kopen van een losse Apple iPhone is een geweldige manier om besparingen te doen en er toch van te genieten alle functies die je nodig hebt. In deze artikel zullen we de verschillende opties bekijken voor het kopen van een losse iPhone, zoals waar je ze kan vinden en wat je ervoor betaalt. Lees verder om alle informatie te leren over dit onderwerp!

Het is belangrijk om te weten dat wanneer je een losse iPhone koopt, er geen abonnement bij zit. Je bent dus vrij om de telefoon op elk netwerk te gebruiken dat compatibel is met de iPhone-specificaties. Daarnaast kan het kiezen van een losse iPhone ook een goede optie zijn als je op zoek bent naar een goedkopere manier om toegang te krijgen tot alleen basisfuncties.

Wat is de beste plek om een ​​Apple iPhone los te kopen?

Er zijn veel verschillende plekken waar je een iPhone los kunt kopen, dus het is moeilijk om één plek te noemen die de beste is. Sommige mensen kopen hun iPhone liever bij de Apple Store, omdat ze dan zeker weten dat ze een officiële telefoon krijgen. Andere mensen kopen liever bij een provider, zoals Vodafone of T-Mobile, omdat ze dan vaak een betere prijs krijgen. Wat voor jou de beste plek is, hangt dus af van wat jij belangrijk vindt.
Als je een iPhone los wilt kopen, raad ik je aan om verschillende opties te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar de prijzen van Apple Stores, providers en online winkels. Zo kun je de beste deal voor jouw situatie vinden.

Hoeveel kost een Apple iPhone?

Een losse Apple iPhone kost ongeveer vanaf €649. Dit is de prijs van het toestel zonder abonnement. Als je een iPhone met abonnement wilt, moet je rekening houden met maandelijkse kosten van ongeveer €50.
De precieze prijs hangt af van het model dat je kiest en de gekozen abonnementsdienst.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Als je een iPhone wilt kopen, heb je keuze uit verschillende modellen. De nieuwste iPhones zijn de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Daarnaast zijn er nog de iPhone XS, XS Max en XR verkrijgbaar. Alle iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, draaien op iOS 13.
Andere iPhones die in het verleden zijn uitgebracht, zoals de iPhone 6S en oudere modellen, zijn nog steeds te koop, maar ze draaien meestal op een oudere versie van iOS.

Hoe maak ik een keuze uit alle opties?

Als je een nieuwe iPhone wilt kopen, heb je keuze uit verschillende opties. Je kunt de iPhone kopen met abonnement of los, met of zonder simlock en met verschillende opslagcapaciteiten. In dit artikel helpen we je om de beste keuze te maken.

Simlockvrij of niet?

Een simlockvrije iPhone is vrij te gebruiken met een simkaart van elke provider. Dit is handig als je bijvoorbeeld veel reist en gebruik wilt maken van lokale aanbieders. Een iPhone met simlock is vastgezet op een bepaalde provider. Dit kan voordeliger zijn, omdat je soms een goedkopere aansluiting krijgt of extra data krijgt bij het afnemen van een abonnement.

Opslagcapaciteit

De meeste iPhones hebben 256GB opslagcapaciteit. Dit is genoeg ruimte voor ongeveer 25000 foto’s, 12500 songs en 200 apps. Als je veel foto’s maakt of veel apps hebt, is het wellicht handig om een iPhone te kiezen met meer opslagcapaciteit.

Met abonnement of los?

Als je een iPhone wilt kopen, kun je ervoor kiezen om hem alleen los te kopen of in combinatie met een abonnement. Als je voor het laatste opteert, betaal je vaak minder dan als je de iPhone los koopt. Houd er wel rekening mee dat je gebonden bent aan de duur van het abonnement en dat de opzegtermijn minstens een maand bedraagt.

Om de beste keuze te maken uit alle opties, is het belangrijk dat je jouw wensen en behoeften goed afweegt. Kies bijvoorbeeld eerst of je gebruik wilt maken van lokale providers tijdens je reizen en hoeveel opslagruimte je wilt. Vervolgens kun je vergelijken of het voordeliger is om de iPhone los te kopen of in combinatie met een abonnement.

Conclusie

Apple iPhone los kopen is een goede optie als je op zoek bent naar een nieuw toestel, omdat je dan zelf kunt bepalen welke abonnement je wilt. Bovendien bespaar je geld door het toestel los te kopen, aangezien de prijs van een los toestel lager ligt dan die van een toestel met abonnement.

Mangroove.nl
Logo