Apple iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB – Silver

Apple iPad Pro
Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pclaptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.
iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende MultiTouch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en reageert ongekend snel. Of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3Dgame speelt, alles voelt soepeler dan ooit.
Niet eerder gezien. Laat staan gevoeld.
Het display van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en video’s zien er dus fantastisch uit. En games gaan nog soepeler zonder vervelende haperingen. Snelheid kan dus mooi zijn. Echt mooi. En hoe je het display ook gebruikt, met je vinger of met Apple Pencil, alles voelt nog directer.
Geef je ogen nog meer de kost.
Door de verbeterde helderheid (600 nits) zie je alles nog scherper, waar je ook bent. De brede kleurweergave (P3) zorgt voor sprankelende groene en rode tinten, waardoor afbeeldingen en video’s er nog natuurgetrouwer uitzien. Door de speciale antireflectiecoating van Apple is het display helderder en beter zichtbaar, waar je je iPad ook mee naartoe neemt.
Multitasken. Multi-verbeterd.
Binnenkort wordt het nog makkelijker om nog meer te doen. In iOS 11 kun je met het gloednieuwe Dock heel eenvoudig je apps en bestanden openen. En als je Slide Over of Split View gebruikt, blijven beide apps actief. Zo kun je ze dus allebei tegelijkertijd blijven gebruiken. Bijvoorbeeld een afbeelding bewerken in Foto’s terwijl je een webpagina bouwt. Of in Safari je volgende vakantie plannen terwijl je in Agenda je vrije dagen checkt. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.
Krachtiger dan de meeste pclaptops.
Met de A10X Fusion-chip met 64bits architectuur en zes cores heb je ongekend veel power in handen. Dus kun je altijd en overal 4Kvideo’s editen. Ingewikkelde 3Dmodellen renderen. Of complexe documenten en presentaties annoteren. Net zo makkelijk. En dat allemaal op een device met een batterij die de hele dag meegaat.
Apple Pencil: nu nog scherper.*
Dankzij de hogere refresh-rate van het nieuwe display van iPad Pro voelt Apple Pencil nog directer en natuurlijker aan. Met geen enkel ander digitaal instrument kun je zo nauwkeurig schrijven, annoteren en tekenen.
*Niet meegeleverd
Met iOS 11 haal je nog meer uit Apple Pencil.
Direct noteren
Briljant idee? Schrijf het direct op. Tik met Apple Pencil op het toegangsscherm van je iPad en je opent meteen een notitie.
Direct markeren
Met het grootste gemak documenten ondertekenen, pdf-bestanden annoteren of screenshots voorzien van notities.
Direct invoegen
In Notities en Mail kun je direct naast de tekst tekenen of schrijven.
Scannen en ondertekenen
De nieuwe scanfunctie in Notities herkent en scant documenten automatisch, waarna je ze kunt ondertekenen, bewaren en delen.
De power van iPad. Maal 1,3 miljoen.
iPad is ideaal om te werken, spelen en leren. Met meer dan een miljoen apps die optimaal gebruikmaken van het grote MultiTouch-display en de krachtige chip. Zo kun je op een andere manier aan de slag met de dingen die je graag doet.
Weegt bijna niets. Kan bijna alles.
Ondanks zijn enorme power, het geavanceerde display, twee camera’s, supersnel draadloos internet en een batterij die de hele dag meegaat, is het design van iPad Pro nog altijd strak en compact. Waar je dus ook bent, je krijgt bijna alles voor elkaar.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!