Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Aphrodite etherische olie compositie met Ylang-ylang, rozenboom, Sandelhout, Vanille, Neroli 10ml

15.00

Gewicht

0 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

EAN

4820031059084

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Sandelhout

Inhoud per dispenser

10 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Verpakking breedte

35 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

35 mm

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Aromatika

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 6, 2023 3:05 pm Meer informatie
SKU: 9300000111306135 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De mix van natuurlijke oliën zorgt voor een rijke bloemige geur. Een verleidende en puur geur van de natuur. Kalmeert en brengt jouw ziel in rust, ontspant jouw geest en brengt genoot in het leven

is een combinatie van delicate zoete en bloemige aroma’s die een sfeer van liefde en passie om u heen creëren. Het bestaat alleen uit natuurlijke essentiële oliën, dus het heeft een mild effectief effect op het lichaam. De tool, ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, is zuinig in gebruik, waardoor u de nieuwe aankoop lang kunt vergeten.

Aromamengsel helpt de stemming te verbeteren, verlicht angst en ongemak, geeft ontspanning en emotionele opwinding, en verlicht spanning in het lichaam. De essentiële oliën zijn effectief in het aantrekken van mannen en vrouwen van het andere geslacht. Het product zal een onmisbare hulp zijn in de huidverzorging.

Slechts een paar druppels van de aromasamenstelling “Aphrodite” en u kunt genieten van magische gevoelens van liefde en genegenheid, vroegere gevoelens herleven en uw seksleven rijker, helderder en scherper maken!

Effect van aromatische samenstelling essentiële oliën

• Ylang-ylang essentiële olie – een prachtige rijke bloemige geur kleurt erotische communicatie in heldere, unieke kleuren, geeft vertrouwen, scherpt de intuïtie en psychologie van het voorspel, helpt om de meest geheime verlangens te raden en te vervullen. Essentiële olie van ylang-ylang verbetert de potentie van een man en de gevoeligheid van een vrouw, en verheft beide tot de hoogste toppen van het orgasme.

• Essentiële olie van rozenhout – een diep opwindend, warm, bloemig-kruidig ​​aroma, stimuleert, verwarmt, verbetert de ontvankelijkheid, vergeestelijkt relaties, stelt je in staat de mooiste aspecten van de ziel te openen, helpt bij het herhalen van erotische contacten, verlengt hun duur en verzadiging. Elimineert seksuele kou en seksuele luiheid.

• Etherische olie van de kerstman – kruidig, harsachtig aroma verhoogt de seksuele aantrekkelijkheid, helpt bij het wegwerken van psychologische “klemmen”.

• Essentiële olie van vanille – warm zoet aroma trekt aan, omhult met comfort en rust, creëert een gevoel van veiligheid. Helpt zelfs de meest verlegen en vrij van slavernij te bevrijden. Wekt erotische fantasieën op en veroorzaakt euforie. Dit aantrekkelijke aroma zorgt voor een speciale sfeer – je kunt jezelf eindelijk afleiden van het gekke stadsritme en tijd aan jezelf besteden.

• Essentiële olie van Nerolium – heeft een delicaat bloemig aroma met meerdere lagen. Verbetert de sensualiteit, mannen houden ervan. Onthult individualiteit. Neroli is een “indicator” van vrouwelijkheid. Geeft een gevoel van vertrouwen, zorgt voor een goed humeur, is een sterke seksuele stimulans.

Toepassingsmethoden

► Aromalamp: giet 2-6 eetlepels warm water in de bovenste kom van de aromalamp, voeg een paar druppels van de aromasamenstelling toe en plaats vervolgens een brandende kaars in het onderste gedeelte (alcohol-paraffine in een metalen bakje ).
► Aromabad: voeg aan 1-2 eetlepels emulgator (zeezout, honing) 3-5 druppels aromasamenstelling toe, los op in 0,5 liter warm water, voeg dit mengsel toe aan het in het bad opgevangen water. De procedure duurt 10 tot 20 minuten. Andere toepassingsmethoden:
In een ongunstige herfst-winterperiode adviseren wij om voor het naar buiten gaan 1-2 druppels van de samenstelling op een sjaal, zakdoek etc. aan te brengen. Vlekken op kleding blijven niet achter na het aanbrengen, omdat de samenstelling bestaat uit natuurlijke essentiële oliën.
Druppel 2-3 druppels aromasamenstelling op natuurlijke stof , plaats naast het bed.
Breng 1-2 druppels aromasamenstelling aan op aromaculon of aromamedaillon .
Als parfum: voeg 2-3 druppels etherische oliesamenstelling toe aan 1 eetlepel jojoba-olie.

Voorzorgsmaatregelen: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water. Alleen voor uitwendig gebruik!

Contra-indicatie:individuele intolerantie van de componenten waaruit de aromasamenstelling bestaat.

Bewaarcondities: bewaren in een goed gesloten fles bij een temperatuur van maximaal +25 ° C buiten het bereik van kinderen. Vermijd blootstelling aan zonlicht.

Ingrediënten (INCI): Cananga Odorata Bloemolie, Aniba Rosaeodora Houtolie, Santalum Album Houtolie, Aroma Vanille Olie, Citrus Aurantium Amara Bloemolie.

100% natuurlijk

Inhoud: 10ml

Producent: Aromatika, Ukraina

Aphrodite etherische olie compositie met Ylang-ylang, rozenboom, Sandelhout, Vanille, Neroli 10ml
Aphrodite etherische olie compositie met Ylang-ylang, rozenboom, Sandelhout, Vanille, Neroli 10ml
Mangroove.nl
Logo