Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Anti Snurk Pakket 5 Oplossingen in 1 – Anti Snurk Beugel – Neusspreider – Anti Snurkstips – Anti Snurk Clip Anti Snurk Producten

Gewicht

100 g

Gebruiksaanwijzing

Snurkbeugel Gebruiksaanwijzing Stop de meegeleverde blauwe grijper in het beugelgat aan de voorkant. Zet een kom met heet water en een kom met koud water klaar. Houdt de beugel gedurende 20 tot 25 seconden in heet water door de blauwe grijper vast te houden. Stop de beugel daarna in uw mond. Zorg ervoor dat het comfortabel zit en bijt er zachtjes op. Gebruik uw vingers om de beugel tegen uw gebit aan te drukken zodat de beugel de vorm van uw gebit aanneemt. Verwijder de beugel uit uw mond wanneer u voelt dat het de juiste vorm heeft aangenomen. Stop de beugel in de kom met koud water zodat het de vorm aanneemt. Verwijder daarna de grijper.

Verpakking hoogte

35 mm

Verpakking lengte

40 mm

Verpakking breedte

40 mm

Verpakkingsinhoud

1x anti snurk beugel, 1x neus clip, 4x neusspreider stevig, 4x neusspreider zacht, 3x neusstrips

Aantal stuks in verpakking

13 stuk(s)

Fabrikant Adres

Vijfheerenlanden 34, 4131EB Vianen .

Fabrikant Naam

Toma toma

Medisch hulpmiddel

Ja

Taal handleiding

Engels

Type anti-snurkproduct

Beugel

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

EAN

8720299466227

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Antisnurkmiddelen Snurkbeugels

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Merk

T.TDeluxe

Laatste prijs update: december 1, 2023 10:45 am Meer informatie
SKU: 9300000039879164 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zoek jij een oplossing voor snurken? Kan je maar geen middel vinden om het snurken tegen te gaan? Dit is natuurlijk vervelend maar ook menselijk! Het is natuurlijk niet prettig wakker worden van een snurkende partner en soms irriteert het je omdat je niet de mogelijkheid krijgt om in slaap te vallen. Niet getreurd, want wij hebben de oplossing voor jou met onze 5 in 1 snurkset. Hierbij hebben wij alle variaties tegevoegd voor de beste oplossing van jouw snurker in huis!

Wij van T.TDeluxe® hebben namelijk lang gezocht naar een passende oplossing voor snurken. Hierbij hebben we gezien dat dit onmogelijk is omdat elke mens anders is. Zo hebben we alle mogelijke middelen bij elkaar toegevoegd met ons team samen om te kijken of dit de oplossing van iedereen kan zijn en het resultaat mag blijken! Onze T. T.TDeluxe® teamheeft dit uitgebreid getest en daarom krijg je nu een set van neusspreiders, neusclip, siliconen neusspreiders, anti snurk beugel en antisnurk pleisters. 100% resultaat dus met onze alles in 1 set.

Voordelen van de T.TDeluxe®snurkset:

5 in 1 set: Wij leveren niet 1 oplossing, maar wel 5. Je krijgt in onze set namelijk een antisnurkbeugel, neusspreiders, siliconen neusspreiders, snurkpleisters en neusvlip. Elke mens is anders, maar met onze set kan je daarom beginnen met iets simpels en dan kijken naar wat werkt het beste en wat geeft zeker resultaat. Het meest gebruikte oplossing is onze snurkbeugel, maar de meest simpele oplossing voor een lichte snurker is onze snurkpleister.

Kwalitatieve snurkbeugel: Wij hebben de snurkbeugel gemaakt van de beste materialen dat beschikbaar zijn op de markt waardoor het veilig, kwalitatief en lang mee zal gaan. Het is gemaakt van een zacht maar speciaal gelmateriaal dat zich om kan vormen naar jouw eigen tandvorming en zo een perfecte pasvorm creëert. Zo zit je beugel ten alle tijden comfortabel en slaap je heerlijk zonder te snurken.

Multifunctioneel set: Onze producten van T.TDeluxe® kunnen op meerdere wijze jouw lichaam dienen. De snurkbeugel kan bijvoorbeeld het knarsen van tanden tegengaan tijdens je slaap. Verder kun je tijdens een meditatie bijvoorbeeld de neusspreiders gebruiken in combinatie met een aroma-diffuser voor een optimale werking en inademing. Onze neusspreiders worden ook gebruikt voor het stomen van de neus. Zeer multifunctioneel gebruik dus!

Veilig en effectief: Bij het maken van deze T.TDeluxe® snurk set stond veiligheid voorop. Wij willen een probleem oplossen en niet creëren. Verder hebben wij verschillende testen gedaan in samenwerking met vrijwilligers en artsen. Hieruit is gebleken dat 96% van onze gebruikers een positief resultaat heeft gezien met het gebruik van een van onze producten in 5-in-1 set.

Snurkonderzoek:

Snurken is een veel voorkomend probleem, uit onderzoek blijkt dat 74% van de mensen snurkt in zijn of haar slaap. Bij de een is het harder dan de harder, maar een groep van deze snurkers, snurkt voortdurend. Vele partners vinden dit erg of ‘raken het gewend’, nu hoeft dit niet meer! De oplossing is nabij want door 1 klik op de knop kan onze snurkset jouw snurkproblemen oplossen.

Specificaties:

Merk: T.TDeluxe®
Wat wordt er geleverd: 1x snurkbeugel, 4x siliconen neusspreiders en 4x neusspreiders, 1x neusclip, 1x handleiding, 1x bakje.

Inhoud: 95 gram

Type product: vijf soorten anti-snurk producten

Handleiding taal: Engels met foto’s

Bestel vandaag nog onze antisnurk set van T.TDeluxe® en help jouzelf, bied hulp aan je partner en of iemand die veellast heeft van snurken. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en bieden jou hulp/service wanneer je dat van ons vraagt.

Anti Snurk Pakket 5 Oplossingen in 1 – Anti Snurk Beugel – Neusspreider – Anti Snurkstips – Anti Snurk Clip Anti Snurk Producten
Anti Snurk Pakket 5 Oplossingen in 1 – Anti Snurk Beugel – Neusspreider – Anti Snurkstips – Anti Snurk Clip Anti Snurk Producten
Mangroove.nl
Logo