Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Andrelon Droogshampoo Zomerblond 6 x 245 ml Voordeelverpakking

- 35%

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverzorging Droogshampoo Haar

Serie

Andrélon Zomerblond

Merk

Andrélon

Type dispenser haar

Spray

Haarkleur

Blond

Hulp bij

Geen haarprobleem

Laatste prijs update: december 4, 2023 1:20 pm Meer informatie
SKU: 9200000131171385 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Andrélon Zomer Blond Droogshampoo haalt het beste in je blonde haar naar boven, heeft een heerlijke geur en geeft je haar extra structuur.

  • Droogshampoo verrijkt met 100% natuurlijk tapioca zetmeel
  • Absorbeert het vet van het haar op een natuurlijke wijze
  • Dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas
  • Zomer Blond Droogshampoo van Andrélon geeft je haar extra structuur
  • Haar dat natuurlijk schoon en fris aanvoelt zonder witte waas
  • Voor een zonnige en nonchalante look tussen wasbeurten door

Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon Droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas achter te laten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent! Andrélon Zomer Blond Droogshampoo bevat 100% natuurlijk tapioca zetmeel dat het vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. De unieke formule haalt het beste in je blonde haar naar boven, heeft een heerlijke geur en geeft je haar extra structuur. Het resultaat: prachtig zomer blond haar dat nonchalant valt. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan shampoos, conditioners en producten voor haarstyling biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar.

Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Voorbeelden zijn de Zilver Care shampoo en conditioner, de shampoo Perfecte Krul, de droogshampoo voor tussen het wassen door en de Verrassend Volume shampoo en conditioner. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

Andrelon Droogshampoo Zomerblond 6 x 245 ml Voordeelverpakking
Andrelon Droogshampoo Zomerblond 6 x 245 ml Voordeelverpakking
Mangroove.nl
Logo