AEG stofzuiger LX8-2-WR-P

De AEG stofzuiger LX8-2-WR-P, veel zuigkracht zonder stofzuigerzak
De AEG stofzuiger LX8-2-WR-P is een stofzuiger zonder stofzuigerzak, die je alleen maar voordeel oplevert. Hij is makkelijk te reinigen, energiezuinig, heeft een lang snoer en veel praktische toebehoren. Zijn HEPA-filter geeft je schone lucht.
Goede prestaties door efficiënte technologie
De AEG stofzuiger LX8-2-WR-P maakt gebruik van revolutionaire turbo cycloontechnologie. Het vuil wordt opgezogen en als in een cycloon rondgewerveld. Hierdoor gaat het tegen de wanden van je opvangcontainer zitten. Er blijft dus geen stof rondwervelen in de zuigstroom van je stofzuiger, die daardoor een grote zuigkracht blijft houden. Deze stofzuiger maakt geen gebruik van stofzakken. Na gebruik maak je de opvangcontainer gewoon leeg, je wast het filter onder de kraan en je stofzuiger is weer klaar voor gebruik. Deze methode is gebruiksvriendelijk, bespaart op de kosten van stofzuigerzakken en is daarnaast bijzonder hygiënisch.
Handige toebehoren voor een nog schoner resultaat
Deze AEG stofzuiger LX8-2-WR-P krijg je geleverd met een aantal toebehoren die het stofzuigen gemakkelijker maken en je ook een beter resultaat geven, met minder inspanning in een kortere tijd. Zo krijg je een handige parketzuigmond voor je harde vloeren, een speciale zuigmond voor kleding en meubilair en een mini turboborstel. Deze laatste is bijzonder handig als je huisdieren hebt die regelmatig verharen. Een hond of kat in de rui is voor jou geen probleem meer. Zo krijg je ook minder dierenharen op je kleding, waardoor je met het afborstelen van je kleding ook veel minder tijd kwijt bent.
Schone vloeren en een schone lucht
De AEG stofzuiger LX8-2-WR-P geeft je met zijn 9 meter lange snoer een actieradius van 12 meter. Je hoeft dus niet te vaak van stopcontact te wisselen. Dat is gebruiksvriendelijk en levert je tijdwinst op. De efficiënte motor van deze stofzuiger zorgt er ook voor dat hij zo min mogelijk energie gebruikt. Deze AEG is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A, waardoor hij tot de echt zuinige stofzuigers behoort. Het zeer efficiënt werkende HEPA-filter haalt veel verontreinigingen uit je lucht, waardoor de lucht die uit je AEG komt een samenstelling heeft die zuiverder is dan de lucht om je heen.

 

Prijs: 239.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!