AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö

De AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö: snel en efficiënt stofzuigen
Vanzelfsprekend stel je het op prijs om je huis goed schoon te kunnen houden. Vandaag de dag zijn we gewend aan optimale hygiëne en stofvrije leefruimtes. Als jij op praktische en doeltreffende wijze wilt kunnen stofzuigen, dan is de AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö beslist een meer dan goede aanschaf. Dit uitstekende apparaat van een topleverancier biedt je veel mogelijkheden om snel en efficiënt overal in huis te kunnen stofzuigen.
Een krachtig snoerloos model
De AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö is een van de meest krachtige snoerloze modellen van de vooraanstaande Duitse fabrikant AEG. Dit moderne apparaat geeft je op alle oppervlakken maximale schoonmaakvrijheid. Door de toepassing van een hoogwaardige lichte en gebruiksvriendelijke lithium TurboPower-batterij, beschik je over een krachtbron die zeker twee keer zo lang mee gaat als een gewone nikkelbatterij. De snel op te laden en simpel te vervangen accu heeft een werktijd tot maar liefst maximaal zo’n 80 minuten waarbij de indicator duidelijk aangeeft wanneer je het apparaat opnieuw moet opladen. Het feit dat deze steelstofzuiger ook nog eens een zakloos model is, draagt absoluut bij aan de gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat. Zijn handzame eigentijdse vormgeving levert daar nog eens een extra bijdrage aan. Deze snoerloze uitvoering geeft je de mogelijkheid om overal in huis gemakkelijk te kunnen stofzuigen zonder dat je een stekker naar een ander stopcontact hoeft te verplaatsen. Gemak dient de mens is een uitdrukking die zeker van toepassing is op deze krachtige stofzuiger met zijn duurzame ontwerp. Je kiest met de AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö voor uitstekende specificaties zoals:
Een aantrekkelijk hypermodern design
een krachtig snoerloos model
een snel op te laden en eenvoudig te vervangen accu
maar liefst 80 minuten werktijd
zakloos gebruik
een stofcapaciteit van 0,8 liter
en 82 dB geluidsniveau
handzame afmetingen voor nog meer gemak
De AEG steelstofzuiger CX8-2-80Ö is al met al een zeer praktisch model waarmee je in een modern huishouden uitstekend uit de voeten kunt bij al je stofzuigwerkzaamheden.

 

Prijs: 309.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!