AEG SensiDry was/droog-combinatie L9WE06CB

De AEG SensiDry was/droog-combinatie L9WE06CB wast krachtig en droogt efficiënt
Met de moderne AEG was/droog-combinatie L9WE06CB haal je veel waskracht in huis en droog je jouw wasgoed in korte tijd bij lagere temperaturen. Hierdoor belast je de vezels van je kleding veel minder. Deze machine is zuinig en heeft handige opties.
Handige sensoren voor een optimaal resultaat
De AEG was/droog-combinatie L9WE06CB is onderdeel van AEG's 9000-serie. Alle wasmachines uit deze serie beschikken over SensiDry-technologie. Samen met de efficiënte ÖKO-Kombi-technologie zorgen slimme sensoren dat water, wasmiddel en energie optimaal gedoseerd worden op basis van de samenstelling en de vervuilingsgraad van je wasgoed. Je hebt ook de beschikking over speciale intensieve programma's voor sport- of outdoorkleding die vaak hardnekkige vlekken kunnen bevatten. Ook heeft deze AEG een speciaal programma voor wasgoed dat alleen maar even opgefrist hoeft te worden. Dit gaat je tijd en energie schelen.
Koel drogen beschermt je wasgoed
Niet alle wasgoed is even goed bestand tegen droogtrommels. De belangrijkste reden hiervoor is de hoge temperatuur van de lucht die het vocht uit de was moet opnemen. De SensiDry-technologie van AEG biedt je meer mogelijkheden. Je droogt in de AEG was/droog-combinatie L9WE06CB bij een veel lagere temperatuur. Hierdoor kun je ook kledingstukken drogen die je normaal niet aan de droogtrommel toevertrouwt. Daarnaast is drogen bij een lagere temperatuur ook veel beter voor je overige wasgoed. De vezels van je kleding hebben veel minder te lijden, waardoor je kleding langer in topconditie blijft. Moet je iets wassen, maar moet je ook een paar uur weg? Gebruik dan het handige Non Stop 3h/3kg-wasprogramma. Tot drie kg aan was is dan binnen 3 uur gewassen én gedroogd.
Weinig geluid en zuinig met energie
De zeer efficiënte ÖKOInverter-motor is duurzaam en nauwelijks onderhevig aan slijtage. AEG geeft je tien jaar garantie op de werking. Deze motor staat bekend als stil en met een geluidsniveau van 51 dB ervaar je nauwelijks hinderlijk geluid. Deze wasmachine gebruikt per jaar ongeveer 180 kWu. Met deze prestatie is deze AEG wasmachine tot 40% zuiniger dan vergelijkbare wasmachines uit energie-efficiëntieklasse A.

 

Prijs: 1499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!