AEG SensiDry warmtepompdroger T7DB83GP

AEG T7DB83GP
De AEG T7DB83GP is een efficiënte en handige warmtepompdroger. Met zijn energieklasse A+ is het bovendien een zeer zuinig toestel. De droger is uiteraard geschikt voor diverse types materialen zoals wol, zijde, katoen en sportkleding.
Perfect resultaat dankzij het SensiDry systeem
Je was drogen kan niet efficiënter en zuiniger dan met de AEG T7DB83GP. Zo is deze warmtepompdroger uitgerust met het SensiDry systeem. Hiermee kun je wasgoed van 3 tot 5 personen op een lage temperatuur drogen. De ProSense sensoren zorgen ervoor dat een programma automatisch stopt als het wasgoed droog is. Je kunt ook bepalen hoe droog je je was wenst te hebben, kastdroog of strijkdroog. Bij de AEG T7DB83GP is er een kort programma voorzien om was gewoon even op te frissen, zeer handig.
Het verbruik van 309 kwH bij op jaarbasis voor de AEG T7DB83GP is zeer zuinig. Dit komt ongeveer overeen met een kostenpost van 70 euro per jaar. Dankzij de gewichtssensor zul je de machine nooit té veel beladen. Bovendien is er een indicator voorzien die je verwittigt als je de condensbak moet leegmaken of de pluizenfilter moet reinigen.
Een waardevolle investering
De droogtrommel is met zijn 8 kilogram zeer ruim om het wasgoed van een heel gezin in één keer te drogen. En er is ook aan de veiligheid gedacht. Dankzij het kinderslot is het onmogelijk om de warmtepompdroger per ongeluk open te maken. De speciale vorm van de wastrommel beperkt kreuken in het stof tot een minimum.
De condensatie-efficiëntie van deze AEG T7DB83GP is 81 procent. Dit wil zeggen dat dit percentage effectief via de afvoerslang wegstroomt. En dit zowel bij een volledige als bij een halve belading. Het apparaat heeft een handig elektronisch display. Je kunt er bijvoorbeeld de resterende tijd van het wasprogramma op aflezen. Met het startuitstel laat je het drogen starten wanneer jij dit wil, bijvoorbeeld in de daluren. Is het programma klaar dan weerklinkt een eindsignaal.
Kortom, de AEG T7DB83GP is een technologisch hoogstaande warmtepompdroger, voorzien van heel wat interessante mogelijkheden. Het toestel is de investering meer dan waard.

 

Prijs: 484.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...