AEG SenseCook Pyroluxe oven (inbouw) KPE742220M

Perfecte resultaten met de voedingssensor
Dankzij de voedingssensor van deze oven kun je de kerntemperatuur in het midden van jouw gerecht tijdens het kookproces meten. Zo krijg je altijd weer perfecte resultaten.
Een zelfreinigende oven
Met een aanraking van de Pyrolytische reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen die je makkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen. Meer voordelen:
Het Soft Closing-deursysteem zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting van de deur.
Een groot LCD-display dat dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert.
Het slimme Hot Air-convectiesysteem zorgt ervoor dat de warme lucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert voor een sneller en energiezuiniger.
Luxe en comfort in één
De Soft Closing Door-technologie van de deur zorgt ervoor dat de deur altijd zacht en stil sluit voor een gevoel van hoogwaardig prestatievermogen.
Je eigen ovenassistent
Met een groot LCD-display dat dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten automatisch aan te passen, heb je de complete controle over jouw bereidingen; zowel voor een etentje voor twee, als voor een meergangendiner voor vrienden.

 

Prijs: 666.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!