AEG ÖKOMix wasmachine L8FB84ES

AEG ÖKOMix wasmachine L8FB84ES
De AEG ÖKOMix L8FB84ES is met een capaciteit van 8 kilo een zeer geschikte wasmachine voor een gezin. Met de ÖKOMix-technologie, de ProSense-technologie en de ProSteam-technologie is het een zuinige machine die ook aan hoge eisen voldoet.
Goed voor de grote was en voor kleine wasjes
AEG levert topklasse, en ook deze wasmachine heeft het hoogst haalbare energielabel A+++-50%. Een gezin met kinderen zal genoeg was leveren om de capaciteit van 8 kilo ten volle te benutten, maar soms is er even een klein wasje tussendoor nodig en ook dat kan prima met deze wasmachine.
Vooruitstrevend, efficiënt en zuinig
De ProSense-technologie past het verbruik van water en de wastijd automatisch aan de lading van de machine aan. De machine weegt zelf de was. De ÖKOMix-technologie zorgt voor het efficiënt omgaan met wasmiddel en wasverzachter door het vooraf op te lossen in het water. En de ProSteam-technologie met de nieuwe PlusSteam-optie biedt je de keuze om de wascyclus met stoom af te sluiten, zodat je wasgoed optimaal gereinigd wordt.
Precies het juiste wasprogramma voor elk soort was
Er zijn tien wasprogramma's die je zelf kunt bijstellen door bijvoorbeeld de temperatuur of de centrifugesnelheid te veranderen. Er zijn keuzes als extra spoelen, anti-allergieprogramma, eco-programma, langer wassen, extra centrifugeren. Zo is er voor zowel sterk vervuilde was als voor een zijden blouse die even opgefrist moet worden altijd een goed wasprogramma te kiezen. Speciale vermelding verdient het ÖKOPower-programma. Binnen een uur is je was helemaal fris, ideaal voor de dagelijkse was. AEG zorgt er met de nieuwste technologie voor dat je was stralend schoon wordt zonder onnodig lang rond te draaien en te slijten. Daarbij is de machine erg stil en energiezuinig. Bovendien heeft deze wasmachine een kinderslot en een AquaStop-functie. Ook het design, het touchscreen en de grote deur worden gewaardeerd. Gebruikers zijn zonder uitzondering tevreden over het uitstekende wasresultaat. AEG maakt ook de hoogste verwachtingen waar. De machine is zijn geld zeker waard door de fantastische prestaties.
Inverter motor
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

 

Prijs: 649.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!