AEG LowFrost vriezer (inbouw) ABE88821LF

Perfect vers voedsel – rechtstreeks uit jouw vriezer
Wanneer je verse levensmiddelen in de vriezer doet, is het belangrijk dat de benodigde invriestemperatuur snel wordt bereikt. Met de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Zodra alles is ingevroren, slaat het apparaat de standaardinstelling op.
Het tiptoetsenpaneel zorgt voor een verbeterde interactie met het toestel en laat snelle en nauwkeurige instelling toe
Het temperatuurdisplay met geavanceerde aanraakknoppen biedt je volledige controle over de opslagomstandigheden van jouw levensmiddelen. De bediening is zo gevoelig dat je de instellingen met één vingerbeweging nauwkeurig kunt doorvoeren. Het display geeft feedback over de huidige temperatuur en de geselecteerde functies.
Snellere en efficiëntere ontdooiing
Tijd is van het grootste belang als je jouw diepvriezer ontdooit. Deze diepvriezer beschikt over de efficiënte LowFrost-technologie, die het ontdooiproces sneller dan ooit maakt en zorgt dat het minder vaak nodig is. Zo kan je jouw apparaat snel weer volledig gebruiken.
A++ klasse – in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+
Bewaar jouw voeding nog energiezuiniger – met deze staande diepvriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.
Perfecte controle over de opslagcondities van jouw voedsel
Voor een precieze bediening van jouw diepvrieskast waarschuwen de zichtbare en hoorbare alarmen je als de temperatuur te sterk stijgt. De diepvrieskast legt ook de hoogst bereikte temperatuur vast.

 

Prijs: 551.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!