AEG koelvriescombinatie RDB52311AW

Alles wat je nodig hebt
Maak kennis met deze koel-vriescombinatie van AEG type RDB52311AW. Het vrijstaande model is voorzien van een handige vriezer van 43 liter die de aanschaf van een aparte vriezer overbodig maakt. De koelkast zelf heeft een inhoud van 223 liter en is voorzien van efficiënte indeel mogelijkheden, zoals verstelbare legplateaus, een groentelade en verplaatsbare deurvakken.
Geen onnodig energieverbruik
De energiezuinigheid van deze koelkast is een groot voordeel. Met een energie-efficiëntieklasse van A+ wordt er niet onnodig veel energie verbruikt. Omdat het apparaat ook nog eens beschikt over een automatisch koelen functie kan er geen ijsvorming ontstaan. Dit draagt bij aan de energiezuinigheid van de koelkast.
Verschillende voordelen voor meer gebruiksgemak
Omdat de draairichting van de deur verwisselbaar is, kun je zelf bepalen of de deur van de koelkast naar links of naar rechts moet draaien. Hierdoor heb je meer mogelijkheden als je het apparaat gaat plaatsen. Bij dit apparaat hoef je je geen zorgen te maken als de stroom onverhoopt uitvalt. Dankzij een bewaartijd van 19 uur bij stroomuitval, kan deze koelkast zelfs zonder stroom jouw producten op de juiste temperatuur houden.
Mooi design dat gemakkelijk schoon te houden is
Het design van deze koelkast is niet alleen mooi om te zien, ook schoonmaken gaat een stuk gemakkelijk dankzij het intelligente ontwerp van het apparaat. Omdat deze koel-vriescombinatie is voorzien van afgeronde hoeken, kun je de koelkast eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Door het apparaat geregeld goed schoon te houden, draag je bij aan een hygiënische voedselopslag. Deze energiezuinige AEG RDB52311AW heeft verschillende voordelen, waardoor het apparaat het huishouden nog georganiseerder kan laten verlopen. Omdat de onderdelen in de koelkast naar eigen keuze in te delen zijn en het apparaat is voorzien van een handige vriezer, zal deze koelkast een prima aanvulling zijn in jouw keuken.

 

Prijs: 339.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!