AEG koelvriescombinatie (inbouw) SDB41611AS

Compact en volledig
Als je niet veel ruimte hebt kun je toch een complete koelkast in je keuken hebben. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS is groot genoeg voor de voorraad van een gemiddeld gezin, en past in een nisbreedte van 56 centimeter.
Fijne combinatie
Met een viersterren vriesvak van 50 liter en een royale koelruimte van 210 liter is de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS beslist geen kleine koelkast. Toch zijn de buitenmaten slechts 54 centimeter bij 157,5 centimeter, en dat is minder dan bij de meeste koelvriescombinaties. De indeling van het interieur maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden. Een ruime groentelade over de volle breedte, vier deurcompartimenten en vijf verstelbare plateaus bieden je flexibiliteit en opbergruimte voor elk formaat. Dus je enorme watermeloen of die grote verjaardagstaart passen ook gewoon in je koelkast. Natuurlijk zijn de plateaus van robuust veiligheidsglas en is de LED binnenverlichting energiezuinig. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS is afgewerkt met een hoog kwaliteitsniveau zoals je van een gerenommeerd merk als AEG mag verwachten.
Stil en zuinig
De draairichting van de deur is naar wens aan te passen, en deze koelkast heeft een sleepdeursysteem zodat je de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS moeiteloos in elke keuken kunt integreren. Ook in een open ruimte is dit de ideale koelkast, want je hoort hem nauwelijks met maximaal 36 decibel. De vriezer kan 4 kilo verse producten per 24 uur invriezen en houdt je diepvriesvoorraad bij stroomstoring nog 20 uur goed bewaard. De temperatuur kun je met een draaiknop instellen. Het energieverbruik scoort een A+ label en dat is slechts 276 kilowatt per jaar aan stroomverbruik. Daarvoor kun je een jaar lang verse groenten, fruit, zuivel en drankjes koel bewaren en een voorraad snacks en ijs in huis hebben. Net als alle apparatuur van AEG gaat de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS gegarandeerd lang mee. Efficiënt energieverbruik is daarom een groot voordeel voor een koelvriescombinatie die elke dag in gebruik is. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS neemt weinig ruimte in en geeft je veel gemak voor een acceptabele prijs.

 

Prijs: 594.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...