AEG koelkast (inbouw) SKB51221AS

Zuinig koelen met de AEG SKB51221AS inbouw koelkast
De AEG SKB51221AS valt onder energieklasse A++ en beschikt over een prettige indeling. Met onder meer 5 legplateaus en 2 vershoudvakken kan je al je etenswaren makkelijk kwijt. Het slimme design helpt je om de koelkast makkelijk schoon te houden.
Inrichten en gebruik
De AEG SKB51221AS is een ingebouwde koelkast die volledig in je keuken wordt geïntegreerd. Hij heeft een inhoud van 207 liter, met alle handige vakken die je nodig hebt. In deze koelkast vind je:
5 legplateaus
2 vershoudvakken
1 flessenvak (gepositioneerd in de deur)
3 deurvakken, waarvan één met eierenrekje
Wanneer je de koelkast opent, wordt hij voor je verlicht met LED verlichting. Alle legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat ook geschikt is voor zware producten. Zo kan je zonder problemen die zware schotel of schaal in je koelkast opbergen. Met een geluidsniveau van 35 dB is dit een relatief stille koelkast, wat hem geschikt maakt voor een open keuken.
Ergonomie van de AEG SKB51221AS
Deze koelkast is slim ontworpen met afgeronde hoeken aan de binnenzijde. Zo kan je hem sneller en makkelijker schoonhouden. De deurscharnieren zitten aan de rechterkant bij deze koelkast, maar de draairichting van de deur is verwisselbaar. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet alle ruimte hebt in je keuken.
Praktisch en ruim
De AEG SKB51221AS is een zuinige inbouw koelkast met een prettige inrichting. Door het grote aantal schappen kan je al je favoriete producten makkelijk kwijt. Daarbij maakt hij weinig geluid en is hij eenvoudig schoon te houden.

 

Prijs: 475.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!