AEG inductie kookplaat IKB64401XB

Snelreagerend inductiekoken voor topprestaties
Met inductiekoken kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak.
Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur
Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kun je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van jouw behoeften.
Maximaal vermogen wanneer je dat nodig hebt
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als je een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kun je jouw gerecht extra snel opwarmen.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kunt dit er gewoon afvegen om jouw kookplaat schoon te houden.
Totale controle over de bereidingstijd
De instelbare timer (max. 99 minuten) zal je de bereidingstijd helpen herinneren. Als de branders niet in gebruik zijn kan hij ook als kookwekker worden gebruikt.

 

Prijs: 549.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!