AEG ComfortLift AirDry vaatwasser (inbouw) FEE62800PM

Alles over de AEG FEE62800PM
Deze unieke en royale vaatwasser denkt aan je rug. De onderste lade komt namelijk naar boven met een liftsysteem. AEG heeft hiermee een wereldprimeur en tilt vaatwassen, letterlijk en figuurlijk, naar een nieuw niveau. Is dit ook jouw nieuwe vaatwasser?
Vaatwasser met lift
Heb je ook wel eens moeite met het vullen van de onderste lade? Dat probleem is nu opgelost door AEG. De onderste korf komt naar je toe door het ComfortLiftsysteem, zodat je je rug minder hoeft te belasten bij het vullen en uitruimen van de vaat. Daar heb je elke dag plezier van. De AEG FEE62800PM is bovendien ruim genoeg voor 13 couverts en je kunt de besteklade uitnemen. Zo breng je de schone messen, lepels en vorken snel en handig naar hun opbergplaats. Ook dat is een prettige vernieuwing van deze vaatwasser. De indeling is erg flexibel. Je kunt de sproeiarmen los van elkaar verwijderen, de bovenste korf in hoogte verstellen en de diverse houders inklappen. Zo past zelfs de grootste pan in je vaatwasser. Met deze vaatwasser haal je het neusje van de zalm in huis, een vernieuwing in je keuken waaraan je beslist plezier beleeft.
Stil en vernieuwend
Dit model vaatwasser is geschikt om in te bouwen, en een eigen frontpaneel is niet eens echt nodig want de witte afwerking is mooi. Het bescheiden geluidsniveau van 44 decibel maakt dit apparaat ook geschikt voor open ruimtes. Er zijn zes verschillende programma's en vier temperaturen om uit te kiezen. Zo kun je zuinig zijn met energie als je een lichtvervuilde vaat hebt en een hoge temperatuur kiezen als het nodig is. Het energielabel van de FEE62800PM is A++. Op jaarbasis betekent dat een verbruik van 262 kWh en 3080 liter water. Ook het droogresultaat scoort een A. Door de Airdry technologie wordt een goed droogrresultaat bereikt zonder veel energie te gebruiken. De vaatwasser opent tijdens de laatste minuten van het droogproces automatisch de deur op een kier om zo de vaat snel en natuurlijk te drogen. Deze vaatwasser is dus op alle fronten een goede keuze.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

 

Prijs: 949.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!