Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Ademketting – Zilver- Ademketting tegen roken – Anti hyperventilatie ketting – Ademketting voor Stoppen met roken – Anti Rook Ketting – Hyperventilatie hulpmiddel -…

Risicowaarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

NVT

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Droog bewaren

CE markering

Niet van toepassing

Contra indicaties niet gebruiken bij

Bij zwangerschap alleen in overleg met je arts.

Fabrikant Adres

Theo van Doesburgstraat 25

Fabrikant Naam

Daily Accessoires

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

Draag de Ademketting om uw nek of houd deze binnen handbereik. Wanneer u de drang voelt om te roken, neem de Ademketting in uw hand. Concentreer u op uw ademhaling en gebruik de Ademketting als een focuspunt om rustig in en uit te ademen. Probeer diep in te ademen en langzaam uit te ademen om de drang om te roken te verminderen. Gebruik de Ademketting ook in situaties waarin u hyperventilatie ervaart. Adem rustig in en uit om uw ademhaling te normaliseren. Gebruik de Ademketting regelmatig als een hulpmiddel bij uw stoppen-met-roken-proces en voor het beheersen van uw ademhaling.

Gewicht

1 g

Homeopatisch

Nee

Indicaties Werkt tegen

Stoppen met roken – Anti hyperventilatie ketting

Ingrediënten

Er zijn geen ingrediënten aan dit product toegevoegd

Maximale bewaartemperatuur

24 °C

Medisch hulpmiddel

Nee

Minimum leeftijd

6

RVH Number

NVT

Substantie

Pleisters

Type self care medicine

Niet van toepassing

Verpakking breedte

12.5 cm

Verpakking hoogte

2 mm

Verpakking lengte

22.5 cm

Verpakkingsinhoud

1 Zilvere ademketting

Werkzame stoffen

Niet van toepassing. er komen geen stoffen vrij bij gebruik van dit product.

EAN

8720938166884

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Nicotinevervangers

Merk

Xenovia

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Laatste prijs update: december 8, 2023 2:02 am Meer informatie
SKU: 9300000162818425 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ademketting: Uw Sleutel tot Stoppen met Roken en Beheersen van Hyperventilatie

De Ademketting is een innovatieve en veelzijdige oplossing die is ontworpen om u te helpen bij twee belangrijke aspecten van uw welzijn: stoppen met roken en het beheersen van hyperventilatie. Deze unieke ketting fungeert als uw constante metgezel en biedt de nodige ondersteuning op uw reis naar een rookvrij leven en het herstellen van een gezonde ademhaling.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stoppen met Roken: De Ademketting biedt een tactiele herinnering en afleiding voor momenten waarop de verleiding om te roken toeslaat. Het dient als een kalmerend alternatief voor het aansteken van een sigaret, waardoor u op een gezondere manier kunt omgaan met stress en drang.

  • Hyperventilatie Beheersen: In situaties waarin hyperventilatie optreedt als gevolg van angst of stress, helpt de Ademketting u bij het normaliseren van uw ademhaling. Het fungeert als een ademhalingstrainer, waardoor u dieper en gelijkmatiger kunt ademen om snel rust en kalmte te herstellen.

  • Nicotinevervangers: Voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor nicotinekauwgom of pleisters, biedt de Ademketting een subtiele manier om de hand-mond-behoefte te vervullen die vaak gepaard gaat met roken.

  • Stijlvol Accessoire: De Ademketting is ontworpen als een eigentijds sieraad en past bij verschillende outfits en stijlen. Het is discreet en kan gemakkelijk worden gedragen in verschillende situaties, of het nu op het werk is, tijdens sociale gelegenheden of in momenten van ontspanning.

  • Duurzaam en Comfortabel: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en comfort. De ketting is lichtgewicht en voelt prettig aan op de huid.

Geef Uw Gezondheid Prioriteit: De Ademketting is niet zomaar een accessoire; het is een toegewijde metgezel op uw weg naar een gezondere levensstijl. Laat de drang om te roken en hyperventilatie niet langer de controle over uw leven hebben. Met de Ademketting kunt u op elk moment en overal werken aan uw welzijn en genieten van een meer ontspannen en rookvrij leven.

Let op: De Ademketting is bedoeld als ondersteunend hulpmiddel en vervangt geen medische behandeling. Raadpleeg altijd een arts voor professioneel advies bij het stoppen met roken of het behandelen van ademhalingsproblemen.

Ademketting – Zilver- Ademketting tegen roken – Anti hyperventilatie ketting – Ademketting voor Stoppen met roken – Anti Rook Ketting – Hyperventilatie hulpmiddel -…
Ademketting – Zilver- Ademketting tegen roken – Anti hyperventilatie ketting – Ademketting voor Stoppen met roken – Anti Rook Ketting – Hyperventilatie hulpmiddel -…
Mangroove.nl
Logo