Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Adam T8V – Actieve studiomonitor, 8, per stuk

271.50

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Gewicht

9.800000 kg

Model

N

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere val- en waterschadde

EAN

4260113134238

Categorieën

Audio & Hifi DJ & Studio DJ Gear DJ Monitors Studio & Recording Studio monitoren Elektronica

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 5, 2023 9:35 pm Meer informatie
SKU: 9300000021986305 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze Adam T8V is een 8 inch studio monitor voor beginnende producers of muzikanten. Het is een actieve studio monitor dus een losse versterker heb je niet nodig.

Verbind de speaker rechtstreeks aan je mengpaneel of audio-interface en ga gelijk aan de slag! De T8V is een tweeweg studiomonitor die is ontworpen voor verticaal gebruik in nearfield-toepassingen.

De T8V is voorzien van een 8-inch woofer die basverlenging tot 33 Hz biedt, terwijl het diafragma van de U-ART tweeter een ongerepte en uitgebreide hoogfrequente respons tot 25 kHz biedt – vrijwel ongehoord bij monitoren in deze prijsklasse. De U-ART-tweeter is gemonteerd op een precisiegolfgeleider met dezelfde spreidingscontrole-eigenschappen als de High Frequency Propagation (HPS) -golfgeleider die wordt gebruikt in ADAM Audio’s vlaggenschip S-serie studiomonitors. De zeer uniforme spreiding van hoge frequenties van de golfgeleider zorgt voor een ongelooflijk brede sweetspot waardoor je tijdens het werken niet in een starre mixpositie wordt gelijmd.

Aan de achterkant van de afgeschuinde kast van de T8V sluit een naar achteren gerichte basreflexpoort zich aan op een stevige metalen achterplaat die de thuisbasis is van de analoge ingangsaansluitingen. De U-ART tweeter wordt aangedreven door een 20 W klasse-D versterker, terwijl een 70 W klasse-D versterker de woofer bedient.

Deze nieuwe krachtpatsers leveren een indrukwekkend maximum van 118 dB SPL per paar op.

De brede frequentierespons, het hoge dynamische bereik, de uitstekende transiënte respons, de brede sweetspot en de kleine footprints maken de T8V perfect geschikt voor gebruik in kleine controlekamers voor muziekproductie, videopostproductie en omroepproductie – een uitstekende pasvorm voor de bescheiden budgetten die met veel faciliteiten moet worden gewerkt.

  • Adam T8V actieve studiomonitor
  • Woofer: 8 inch
  • Tweeter: 1.9 inch (ribbon)
  • Frequentierespons: 33 Hz – 25 kHz
  • Max SPL: 118 dB @ 1m (per paar)
  • Versterking: 70 + 20 W Class D
  • Brede sweetspot
  • Aansluitingen: XLR, RCA
  • Afmetingen: 400 x 250 x 335 mm
  • Gewicht: 9.8 kg.

Adam T8V – Actieve studiomonitor, 8, per stuk
Adam T8V – Actieve studiomonitor, 8, per stuk
Mangroove.nl
Logo