Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

5026-RAL krijtverf Mia colore 1 liter

Type verf

Krijtverf

Kleurcode

5026

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Terpentinebasis

Nee

Waterbasis

Ja

Glansgraad

Mat

Geschikt voor materiaal

Beton, Cement, Gips, Hout, Steen

Droogtijd

2 h

Gewicht

1 kg

Rendement

10 m²

Inhoud

1 liter

Kleur

Blauw

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsmaatregelen

De verf kan zonder speciale onderlaag aangebracht worden op vele ondergronden, mits een goede staat van de ondergrond (geen onthechting). Let op, indien zuigende ondergronden zoals vers stucwerk en steenstrips, eerst de Mia Colore Muro Di Primer toepassen. De verf is geschikt voor poreuze minerale ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn zoals pleisterwerk, beton, metselwerk, water oplosbare cementbezetting en spuitpleisters. Eveneens geschikt voor de behandeling van gipskarton, glasweefsel, stucpleisters, behang en latex- en oude muurverven. De uitstraling wordt met name bepaald door de manier van aanbrengen.

Waarschuwingen

Beperkingen, niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 5°C boven de 40°C is. Relatieve vochtigheid max. 80%. Raadpleeg steeds veiligheidsinformatieblad. Buiten bereik van kinderen houden. Verfresten laten opdrogen en laten ophalen of deponeren bij een erkende verwerker.

Speciaal geschikt voor babykamer

Ja

Te behandelen object

Meubel, Muur, Plafond

Type kleurencollectie

Mengkleuren

Type verpakking

Blik

Verpakking breedte

11 cm

Verpakking hoogte

16 cm

Verpakking lengte

11 cm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

EAN

8720349104475

Categorieën

Klussen Verfspullen Verf Krijtverf

Wat ga je schilderen

Muur, Meubel, Plafond

Geschikt voor ondergrond

Steen, Gips, Beton, Hout, Cement

Laatste prijs update: december 5, 2023 11:18 am Meer informatie
SKU: 9300000008606751 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Krijtverf is zeer goed dekkend en makkelijk te verwerken. De krijtverf is zeer mat en fluweel poederig, maar geeft niet af. Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke pigmenten zijn de kleuren zeer vol en intens. De verf dient voor het beste resultaat aangebracht te worden middels 2 lagen.
De verf kan zonder speciale onderlaag aangebracht worden op vele ondergronden, mits een goede staat van de ondergrond (geen onthechting). Let op, indien zuigende ondergronden zoals vers stucwerk en steenstrips, eerst muurprimer toepassen. De verf is geschikt voor poreuze minerale ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn zoals pleisterwerk, beton, metselwerk, water oplosbare cementbezetting en spuitpleisters. Eveneens geschikt voor de behandeling van gipskarton, glasweefsel, stucpleisters, behang en latex- en oude muurverven. De uitstraling wordt met name bepaald door de manier van aanbrengen.
Ondergrond dient coherent, stof- en vetvrij te zijn. Rendement per liter per laag ca. 10 – 12 m2, eventueel verdunnen met ca. 10% water. Aanbrengen met een kwast, roller of airless op een droge, stof- en vetvrije ondergrond. Stofdroog na ca. 1 uurOverschilderbaar na ca. 4 uur, bij 20°C. Houdbaarheid tenminste 12 maanden op een droge vorstvrije plaats. Verpakkingen in 100 ml, 0,5 liter, 1,0 liter, 2,5 liter & 10,0 liter leverbaar. Om eventueel kleurverschil te voorkomen adviseren wij om blikken samen te voegen alvorens u ons product aanbrengt. Schilder niet in direct zonlicht. Tevens adviseren wij altijd eerst een testvlak op te zetten.
Eigenschappen:
Uitstekende dekkingZeer matte / fluwelen uitstralingPraktisch reukloosGeen vergelingGemakkelijk verwerkbaarMet water te verdunnenSpatvrijEenvoudig te reinigenLage VOSAfwasbaarAdemendGeschikt voor:
Gepleisterde murenBaksteenGlasStucwerkVlies- en papierbehangAl geschilderde murenHoutBeperkingen: Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 5°C boven de 40°C is. Relatieve vochtigheid max. 80%. Raadpleeg steeds veiligheidsinformatieblad. Buiten bereik van kinderen houden. Verfresten laten opdrogen en laten ophalen of deponeren bij een erkende verwerker.
Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.

5026-RAL krijtverf Mia colore 1 liter
5026-RAL krijtverf Mia colore 1 liter
Mangroove.nl
Logo