Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

5 redenen om een sporthorloge te kopen

Het kopen van een sporthorloge is een goede manier om op de hoogte te blijven van uw fitness. De beste hebben een breed scala aan functies, van het volgen van uw stappen en afstand tot het tonen van uw hartslag. Bovendien hebben velen ingebouwde GPS, die kunnen worden gebruikt voor trainingen en andere activiteiten. Enkele van de beste worden gemaakt door merken als Garmin, Fitbit, Nike en Under Armour. U kunt veel informatie vinden over elk merk op hun websites, inclusief hun prijzen.

Of je nu een fietser, hardloper of een triatleet bent, het Garmin Fenix 7 Sports Watch kan je helpen je doelen te bereiken. Het is boordevol functies die zijn ontworpen om uw prestaties te maximaliseren en u veilig te houden.

Een functie waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, is gezondheidsopname. Het meet vijf kernstatistieken, inclusief hartslag, in slechts twee minuten.

De horloges andere nieuwe functies omvatten een verbeterde trainingstoolset en een realtime uithoudingsgereedschap die u helpt op koers te blijven.

Een van de meer opwindende functies is het touchscreen. Het is niet standaard geactiveerd, maar als je het duwt, laat het je een hele heuvels zien, inclusief gradiënt, afstand en hoogtewinst.

Het touchscreen is ook handig voor het bladeren van het menu. Het scherm is gemakkelijk te lezen in direct zonlicht.

Het is ook waterbestendig tot 100 meter. De Sapphire Solar-versie weegt 73 gram met een zwarte siliconenriem, en de Sapphire Solar Plus maakt gebruik van een lichter-gewicht Graphite Gray Titanium Case. U kunt ook kiezen uit verschillende omhulsels, waaronder roestvrij staal en titanium.

Een andere coole functie is de Tracback -functie, die u helpt terug te navigeren naar uw startpunt. U kunt een specifiek startpunt op een kaart taggen en het horloge zal u daar automatisch terugsturen.

Garmin vivoactive 4s

Of je nu een atleet bent of gewoon je fitnessvoortgang wilt volgen, het Garmin Vivoactive 4S Sports Watch is een uitstekende keuze voor iedereen die in vorm wil komen. Het biedt een breed scala aan gezondheidsfuncties, waaronder slaap volgen en het afspelen van muziek. Het bevat ook een persoonlijke agenda, weerupdates en slimme meldingen.

Garmin vivoactieve 4S sporthorloges zijn er in verschillende kleuropties, waaronder zilver en zwart. Ze komen ook in een kleinere, 40 mm case voor mensen met kleine polsen. Ze zijn ook compatibel met uitwisselbare 22 mm -banden.

De Garmin Vivoactive 4S Sports SmartWatch biedt dezelfde functies en functionaliteit als het standaardmodel, maar met een groter display en lichter gewicht. Beide modellen zijn compatibel met voetpoden. Deze apparaten helpen de nauwkeurigheid van afstanden te verbeteren.

Het vivoactieve 4 sporthorloge omvat verschillende gezondheidsstatistieken, zoals verbrande calorieën, hartslagvariabiliteit en stress. Het volgt dagelijkse stappen en slaap. Het heeft ook een adaptief trainingsplan en monitoring van de energiebatterijenergie. Je kunt muziek downloaden van Amazon Music of Spotify. U kunt zelfs uw telefoons Bluetooth draadloze headset gebruiken met de vivoactieve HR.

De vivoactieve 4 wordt geleverd met meer dan 40 trainingen, waaronder geanimeerde oefeningen. Het is ook compatibel met Bluetooth -cycli -snelheidssensoren en voetpoden.

Garmin Forerunner 645 muziek

Of je nu een fervent hardloper, een zwemmer of een stieftrainer bent, de Garmin Forerunner 645 Music Sports Watch is een geweldig hulpmiddel om je activiteiten te volgen. Met geavanceerde functies zoals hartslagmeter, glonass en een gyroscoop, kan de Forerunner 645 u helpen fit en gemotiveerd te blijven.

U kunt ervoor kiezen om het horloge met de geïntegreerde GPS te gebruiken of te combineren met uw favoriete Bluetooth -hoofdtelefoons. Het horloge heeft maximaal 500 nummers opgeslagen. Als je klaar bent om je favoriete nummers te spelen, kun je de knop op het polsbandje ingedrukt houden om toegang te krijgen tot het muziekscherm. Het scherm biedt advertentievrij luisteren en stelt u in staat om uw favoriete nummers in de rij te zetten.

U kunt ook uw muziek met uw telefoon besturen. U kunt de ingebouwde Bluetooth-verbinding gebruiken of uw muziekcollectie uploaden vanaf uw computer.

Als je in zwemmen bent, kan de Forerunner 645 -muziek je helpen je snelheid, afstand en gemiddeld tempo te volgen. Het kan je ook vertellen hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel hoogte je hebt gewonnen. Het zal zelfs suggereren hoe lang je moet duren om na een sessie te herstellen.

U kunt uw Forerunner 645 -muziek verbinden met uw smartphone, zodat u uw fitness kunt controleren terwijl u onderweg bent. Het horloge heeft een versnellingsmeter, die handig is voor het meten van uw afstand tijdens het gebruik van een loopband.

In vergelijking met de Vantage M is de M2 een beetje zwaarder en iets dikker. Het heeft echter een betere levensduur van de batterij en meer functies.

Ondanks de grootte is de M2 nog steeds lichtgewicht. Het weegt 45 g, wat ongeveer hetzelfde is als de M. De M2 heeft een 1,2-inch display en gebruikt een optische hartslagsensor, die goed is voor hardlopen. Het heeft ook een op maat gemaakte USB -oplader.

De M2 is geweldig voor beginners en tussenliggende atleten. Het heeft een responsieve interface en biedt nuttige trainingsinzichten. Het wordt geleverd met een mobiele app- en desktop -synchronisatiesoftware.

De M2 heeft een sterke batterij en kan vijf dagen duren in de horlogemodus. In de trainingsmodus duurt de batterij 40 uur. Het heeft ook een ingebouwde GPS die tot 30 uur gegevens kan opnemen.

De M2 heeft een muziekbesturingsdashboard waarmee u uw muziek vanaf uw telefoon kunt beheren. U kunt het dashboard op elk gewenst moment inschakelen. Het dashboard is vergelijkbaar met de knoppen op een hoofdtelefoon. Het vereist een muziek -app om te worden geïnstalleerd.

De M2 biedt eenvoudige inactiviteitswaarschuwingen en slaaptracking. Het bevat ook begeleide ademhalingsoefeningen.

Coros vertix

Het Coros Vertix Sports Watch is ontworpen met de sport liefhebber in gedachten en is een multisportapparaat dat een aantal activiteiten kan volgen. Het omvat een hartslagmeter, glonass en Beidou satellietdekking en een saffierglas display.

Het horloge komt in vier verschillende ontwerpen, die elk een unieke look hebben. De zilveren roestvrijstalen bezel en oranje band is de meest voorkomende optie, maar het zwarte model met een volledig zwarte body is ook beschikbaar.

Mangroove.nl
Logo