Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

4animalz® Cube Beech – kartonnen krabpaal katten – 45x24x45cm – Bruin

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Verpakkingsinhoud

In de verpakking zit een 3-delige kartonnen krabpaal voor katten. Kleur Bruin

Type dier

Kat

Product lengte

24 cm

Product breedte

45 cm

Product hoogte

45 cm

Product gewicht

3 kg

Gewicht

4466 g

Hoekkrabplank

Nee

Inclusief kattenkruid

Ja

Inclusief speeltjes

Nee

Materiaal kraboppervlak

Karton

Verpakking breedte

489 mm

Verpakking hoogte

273 mm

Verpakking lengte

502 mm

EAN

6013919538520

Categorieën

Dieren Katten Krabplanken Krabmeubelen

Opties

Inclusief kattenkruid

Merk

4animalz

Laatste prijs update: december 11, 2023 4:14 pm Meer informatie
SKU: 9300000019222395 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Eindelijk een mooie krabpaal! En nog leuk ook voor uw kat, want het zijn 3 kubussen dus ze kunnen van de een op de ander springen. Katten zijn gek op karton. Daarom hebben we deze krabpaal-meubels gemaakt van karton.
Zo gaan uw mooie meubels er niet aan maar gebruiken ze deze moderne krabpaal welke er ook nog eens leuk uit ziet in uw kamer.

Model Cube
Het model Cube is een 3-delige versie met 3 kubussen gemaakt van golfkarton en aan de buitenkant zijn ze gelamineerd. Je kunt de delen los van elkaar gebruiken, of bijvoorbeeld in 3 kamers er een zetten. Maar samen is natuurlijk leuk omdat ze dan van de een op de andere kunnen springen. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren; glanzend wit, glanzend zwart, beuken en walnoot.

Eigenschappen Cube krabpaal van karton:

  • Afmeting: 45x24x45cm.
  • Materiaal: gelamineerd golfkarton
  • Model: Cube, 3 vierkanten
  • Verkrijgbare kleuren: glanzend wit, glanzend zwart, beuken en walnoot.

Catnip: wat is het eigenlijk?
Het is een mooi gezicht wanneer een kat in de buurt komt van kattenkruid, ook wel catnip genoemd. Wij hebben catnip meegeleverd, waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor de kat en de voorkeur geeft aan het krabmeubel en niet uw kozijn, kast of bank. Kattenkruid, ook wel catnip genoemd, is een plantje behorende tot de muntfamilie. Katten vinden het heerlijk! Ze knuffelen er dan meteen op los en lijken in de zevende hemel te zijn. Ongeveer 80% van alle katten reageert op kattenkruid, de kans is dus erg groot dat ook uw viervoeter er gek van is. En het is natuurlijk dus totaal ongevaarlijk.

Voor katten en de eigenaren
Krabpalen zijn meestal opzichtige lelijke objecten die niet mooi staan in je interieur. Dus hebben we een serie multifunctionele kattenmeubels gemaakt die ook nog eens goed staan in je interieur! Je huisdier kan er lekker op liggen, zich erin verstoppen of erin spelen. We hebben verschillende modellen en verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij jouw inrichting past.

Meer over 4animalz
Het merk 4animalz brengt producten op de markt voor dieren in de brede zin. Alle producten worden aan een streng kwaliteitsbeleid getoetst op de doelgroep waarvoor het gemaakt wordt: 4animalz betekent namelijk ‘voor dieren’.

Veilig
De krabpalen zijn zo gesneden dat het het karton zacht aanvoelt. Daarnaast maken wij gebruik van ecologische lijm die ook gebruikt wordt in voedselverpakkingen, dus het is niet onveilig voor je kat.
Voordat u de kattenkrabber ontvangt, hebben we in de fabriek de goederen extra laten inspecteren en testen, om de veiligheid voor uw kat te garanderen. We testen op scherpte, desinfectie om uw kat gezond en veilig te houden

Duurzaam
Al het gebruikte materiaal is heel duurzaam, zowel in productie als kwaliteit waardoor een krabmeubel tot wel een jaar lang gebruikt kan worden.
Belangrijker nog, al het materiaal is gemaakt van milieuvriendelijk en gerecycled geproduceerd golfkarton, het is een zeer goed materiaal van hoge kwaliteit.

4animalz® Cube Beech – kartonnen krabpaal katten – 45x24x45cm – Bruin
4animalz® Cube Beech – kartonnen krabpaal katten – 45x24x45cm – Bruin
Mangroove.nl
Logo