Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

2x KFF KIPPENGRIT 3KG

Product gewicht

3.06 kg

Fabrikant Adres

Onbekend

Analytische bestandsdelen

Kasper faunafood is het merk waaronder Arie blok en breed assortiment kwalitatief hoogwaardige diervoeding op de markt brengt, Bij het samenstellen van de voeding wordt rekening gehouden met wat het dier in zijn natuurlijke omgeving eet. Ook houd Kasper faunafood rekening met de behoeftes in de verschillende levensfases. De grondstoffen worden zorgvulding geselecteerd en gecontroleerd op voedingswaarde om er zeker van te zijn dat er uitsluitend eerste kwaliteit wordt verwerkt. Kasper Faunafood Hobbyline is een compleet assortiment kwaliteitsvoer voor fokkers en liefhebbers van dieren. Hobbyline kippengrit is een belangrijke calciumbron voor kippen en hoenachtigen. Calcium is noodzakelijk voor de vorming van een goede eierschaal. Kasper faunafood kippengrit is een natuurlijk product en is gemaakt van gewasse, gedroogte, verhitte, gebroken en gezeefde zeeschelpen. Samenstelling: Calcium 36%, Natrium 0,4%

Voedingswaarde

Calcium 36%, Natrium 0,4%

Soort diervoeder

Aanvullend diervoeder

Aantal consumenteneenheden CE

1

Gewicht

3.04 kg

Gewicht consumenteneenheid CE

3056 kg

Verpakking breedte

212 mm

Verpakking hoogte

66 mm

Verpakking lengte

279 mm

EAN

7090463989465

Categorieën

Dieren Kippen Voer

Merk

Kasper

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 11, 2023 9:48 am Meer informatie
SKU: 9300000090079816 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kasper faunafood is het merk waaronder Arie blok en breed assortiment kwalitatief hoogwaardige diervoeding op de markt brengt, Bij het samenstellen van de voeding wordt rekening gehouden met wat het dier in zijn natuurlijke omgeving eet. Ook houd Kasper faunafood rekening met de behoeftes in de verschillende levensfases.

De grondstoffen worden zorgvulding geselecteerd en gecontroleerd op voedingswaarde om er zeker van te zijn dat er uitsluitend eerste kwaliteit wordt verwerkt. Kasper Faunafood Hobbyline is een compleet assortiment kwaliteitsvoer voor fokkers en liefhebbers van dieren.

Hobbyline kippengrit is een belangrijke calciumbron voor kippen en hoenachtigen. Calcium is noodzakelijk voor de vorming van een goede eierschaal. Kasper faunafood kippengrit is een natuurlijk product en is gemaakt van gewasse, gedroogte, verhitte, gebroken en gezeefde zeeschelpen.

Ingredienten:

Calcium 36%, Natrium 0,4%

Mangroove.nl
Logo