100 Dates Krasposter – A2 – NL versie – Scratch of poster – Valentijn – Valentijnsdag – Bucketlist voor Koppels – Valentijn Cadeautje voor haar en hem

34.50

Materiaal

Canvas

Kleur

Rood

Vorm

Rechthoek

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inclusief lijst

Nee

Doelgroep

Alle leeftijden

Erotisch product

Nee

Game merchandise thema

Nee

Gewicht

0.10 kg

Product breedte

40 tot 50 cm

Product lengte

50 tot 60 cm

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Seizoensjaar

Never out of stock

Speciaal geschikt voor babykamer

Nee

Speciaal voor kinderen

Nee

Stijl

Modern

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

400 mm

Voor binnen of buiten

Voor binnen

EAN

8720165762996

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Wanddecoratie Posters Schilderijen & Posters

Laatste prijs update: juni 1, 2023 8:44 am Meer informatie
SKU: 9300000075183005 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het perfecte Valentijn cadeautje voor haar en hem.

We zijn weer toe aan wat leven in de brouwerij! Nu alles weer langzaam opengaat in het land is het natuurlijk moeilijk om een leuke date te kiezen. Misschien had je al moeite om leuke uitjes en verassingen voor of samen met jouw geliefde te bedenken. En daarom hebben wij 100 geweldige ideeen bedacht voor een leuke date. Het enige wat jullie hoeven te doen, is te krassen. Kras en laat je verrassen!!

NL Editie
Andere aanbieders van de “100 dates krasposter” zijn allemaal in het Engels. Wij hebben een Nederlandse poster bedacht met allemaal NL date ideeen. Denk aan een dagje centerparcs of naar een trampoline park.

Geweldig Valentijnscadeau
Tuurlijk is een etentje met jouw geliefde altijd goed om te geven, maar zeg nou zelf…een origineel cadeau maak je iedereen toch veel blijer mee. Niet 1, maar 100 dates in 1 cadeau. Tover een lach op het gezicht van jouw partner.

100 onvergetelijke dates
De poster bevat 100 zorgvuldig geselecteerde dates voor iedereen. Hier zijn jij en jouw partner wel even zoet mee de komende tijd. De dates zijn speciaal geselecteerd voor iedereen. Denk aan romantische dates, avontuurlijke dates, lekker thuis, binnen het budget, wat luxer of er gewoon even erop uit. Wij hebben aan alles gedacht.

Krasposter
Werk samen met je partner de hele datelijst af en onderneem activiteiten die jullie misschien wel nooit zelf zouden hebben bedacht. Misschien hadden jullie de date wel nooit uitgekozen, maar breid je hiermee jullie horizon wel uit! Ga samen de uitdaging aan om alle vakjes open te krassen.

Verrassing
Elk vakje bevat kleurrijke leuke decoraties die tevoorschijn komen met daarbij een korte tekst, zodat het duidelijk is wat de date inhoudt. Hiervoor moet je wel eerst krassen, want wij verklappen natuurlijk niks!

Hoogwaardige kwaliteit
De poster is gemaakt va n hoogwaardig krasfolie en gedrukt op posterpapier van perfecte kwaliteit. Kras en laat jou en jouw partner op verrassen!

Top verpakking
De posters worden in speciale verpakkingen geleverd. Handig om op te bergen of mee te nemen, maar ook leuker om te geven.

Verras je date of geliefde met de 100 date ideeen poster!

100 Dates Krasposter – A2 – NL versie – Scratch of poster – Valentijn – Valentijnsdag – Bucketlist voor Koppels – Valentijn Cadeautje voor haar en hem
100 Dates Krasposter – A2 – NL versie – Scratch of poster – Valentijn – Valentijnsdag – Bucketlist voor Koppels – Valentijn Cadeautje voor haar en hem
Mangroove.nl
Logo