Zanussi afzuigkap ZHC9131X

Flinke capaciteit en fraai van vorm
Deze Zanussi afzuigkap kan ook een grote ruimte aan. Dus heb je een royale keuken en houd je niet van luchtjes die lang blijven hangen? Dan is de Zanussi ZHC9131X een uitstekende keuze.
Mooi om te zien en mooi licht op je kookplaat
Met het strakke design van deze schouwafzuigkap geef je je keuken een schitterend accent. Dit model komt zowel in een klassieke als in een moderne omgeving tot zijn recht. Kies je bijvoorbeeld voor een extra breed fornuis, dan is het mooi als je er een passende afzuigkap bij kiest. Deze gestroomlijnde RVS afzuigkap is 90 centimeter breed en mag beslist gezien worden. De apart in te schakelen verlichting bestaat uit twee halogeenlampen. Zo wordt je kookplaat helder verlicht en kun je goed zien wat er tijdens het koken in je pannen gebeurt. Kies voor heldere belijning en prettig werklicht. Met de Zanussi ZHC9131X maak je je keuken mooier.
Drie vetfilters en recirculatiemodus mogelijk
De Zanussi ZHC9131X afzuigkap geeft niet alleen goed licht maar zorgt ook snel voor een fris ruikende keuken. De maximale afzuigkracht is maar liefst 400 m3 per uur, dus ook een grote keuken is geen probleem voor deze krachtige afzuigkap. Je kunt met een schuifknop drie afzuigstanden selecteren. In de hoogste stand maakt de Zanussi ZHC9131X 64 decibel geluid, in een lagere stand is dat maar 52 decibel. De drie metalen vetfilters zorgen voor een vetfilteringsefficiëntieklasse die gewaardeerd wordt met een C. Deze stijlvolle Zanussi schouwkap is geschikt voor directe luchtafvoer naar buiten en voor de afzuigmethode in recirculatiemodus. De kap zuigt de kookdampen op, filtert die via het koolstoffilter en blaast de schone lucht weer terug de keuken in. Zo kun je ook als er in jouw keuken geen directe aansluiting naar buiten gemaakt kan worden lekker koken zonder nare luchtjes in huis. Stijlvol comfort en klassiek gemak, dat is een combinatie die de RVS Zanussi ZHC9131X schouwkap het beste typeert. Past dat ook bij jou, zoek dan niet verder en koop deze prachtige en krachtige afzuigkap.

 

Prijs: 180.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...