Wiko smartphone LENNY 4 TRQ

Legendarische Lenny4
Legendarische stijl krijgt een vernieuwing! Beken kleur met de rockende kleuren van Lenny4's stijlvolle metalen design. Verrijk je multimedia-ervaring op het 5 “HD-display. Geef je foto's wat extra met de 8MP camera of kies voor een vrolijke selfie met de 5MP selfie camera. Vergeet niet de verbeterde foto opties te ontdekken.
Rockend metalen design
Welke kleur rock jij? Lenny4 komt in 5 flitsende tinten: Black, Gold, Rose Gold, Bleen en Lime, allemaal met een stijlvolle metalen achterkant. Zoals altijd solide en doortastend en met zijn slanke vorm, compact en draagbaar.
Scherpe video’s en heldere foto’s
Geniet van het genot van de onderdompeling in scherpe en heldere beelden op het 5” HD-display met verbeterde helderheid. Ga je naar buiten? Top! Het bekijken van films en het lezen van berichten is vanuit alle hoeken mogelijk vanwege de geïntegreerde IPS-technologie.
Verbeter je afbeeldingen  
Schiet fantastische foto's! De 8MP camera heeft 4P lenzen om ruis te verminderen en helderheid te waarborgen. Geniet van een flexibele camera-ervaring door ‘Auto Portrait’, ‘Auto HDR’ en ‘Auto Night’ aan te passen aan jouw omstandigheden. Of kies zelfs voor de professionele modus om instellingen aan te passen of te spelen met leuke live filters. Selfies zijn een fluitje van een cent met de 5MP selfie camera. Of kies voor Panorama om de alles vast te leggen. En als je video’s gaat opnemen, film in HD of versnel een scène met de waanzinnige Time lapse. Bewaar al je herinneringen gemakkelijk met 16 GB ROM, uitbreidbaar tot 64GB met een MicroSD-kaart.
Een intuïtieve ervaring
Uitgerust met een Quad-Core processor, levert Lenny4 altijd strakke prestaties en tel daarbij ook nog de efficiëntie van Android™ 7.0 Nougat. Profiteer van een split-screen weergave met Multi-window en verleng het uithoudingsvermogen met batterijoptimalisatie. Ervaar nog meer gemak met de nieuwe Wiko-gebruikersinterface, inclusief Phone Assist, Mijn muziek, Batterij tips en Smart screenshot. Ten slotte is er ook nog de Dual SIM-functie voor extra flexibiliteit.

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...