Whirlpool inductiekookplaat (inbouw) ACM808NE

Flexibel koken met inductiestroom met de Whirlpool ACM808NE kookplaat
De Whirlpool ACM808NE inductiekookplaat is een inbouwmodel die je een grote mate van flexibiliteit geeft. Elke kookzone is in 7 standen in te stellen. De extra grote FlexiCook zone laat je werken met twee kleine pannen, of met een extra grote.
Een handige indeling met veel mogelijkheden
Een van de grote voordelen van koken met inductiestroom boven andere manieren van koken, is de efficiënte manier waarop energie wordt gebruikt. Een hoger percentage van de energie die je gebruikt om te koken komt ook daadwerkelijk 'in je pan' terecht en gaat niet verloren als restwarmte. Dit maakt koken met inductiestroom de meest duurzame methode. Een ander groot voordeel is het gemak waarmee je de energieoverdracht kunt instellen. Net als koken met gas reageert je kookplaat vrijwel meteen, zodat je echt maatwerk kunt maken van je bereidingswijze. De Whirlpool ACM808NE inductiekookplaat biedt je nog meer flexibiliteit. Naast een sudderbrander en een normale brander heb je de beschikking over een FlexiCook zone. Je kunt deze gebruiken voor twee kleine pannen, maar je kunt er ook één grote en langwerpige pan op kwijt. Dit is erg handig als je vis kookt, of in een langwerpige pan grotere hoeveelheden wilt bereiden.
Precisie-instellingen om op maat te garen
Of je nou op de twee aparte kookzones of op de FlexiCook zone kookt, de warmte wordt gelijkmatig overgedragen aan je pan. Het maakt dus niet uit of je ingrediënten in het midden of langs de rand liggen; de garing is altijd gelijkmatig. Elke kookzone is op zeven standen in te stellen. Het handige Easy Touch display en bedieningspaneel zit aan de voorkant en reageert snel op de kleinste aanraking. Als je niet wilt dat kleine kinderen met je kookplaat gaan experimenteren als je niet in de buurt bent, vergrendel je hem met slechts één vingerbeweging. Dit is wel zo veilig en verstandig. De normale kookzone heeft een vermogen van 1800 W, de sudderzone levert 1200 W en de extra grote FlexiCook zone heeft een maximaal vermogen van 2200 W. Hierdoor gaat koken snel en efficiënt.
Makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en te installeren
Om echt profijt van koken met inductie te hebben is het wel nodig om te investeren in pannen die voor deze kookmethode geschikt zijn. Als je dit hebt gedaan, dan ben je verzekerd van energie-efficiënt koken voor langere tijd. Waar je bij een ander soort fornuis extra tijd kwijt bent met het reinigen van de kookplaat, branders, pannendragers en andere onderdelen, hoef je bij de Whirlpool ACM808NE inductiekookplaat alleen de hoogwaardige glasplaat regelmatig te reinigen. Dit levert je tijdwinst op en je kookplaat blijft schoon en goed functioneren. Dit inbouwmodel heeft een nis nodig met een diepte van 49 cm en een breedte van 56 cm. Als je ervoor kiest om het inbouwen over te laten aan een van onze ervaren installateurs, gebeurt dit veilig en snel en krijg je er een hoogwaardige perilex stekker bij.

 

Prijs: 439.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...